Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ

Για ακόμη μια Τετάρτη τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων γέμισαν ασφυκτικά για να ακούσουν τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά. 
 


Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς ξεκίνησε την ομιλία του με το σύνθημα "Εμπρός, πάντα Εμπρός" απευθυνόμενος στους παρευρισκομένους και προτρέποντάς τους σε έναν αδιάκοπο αγώνα μέχρι τις εκλογές ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη για τη Χρυσή Αυγή που θα σημάνει την Αναγέννηση της Ελλάδος.


 

"Όπλα" για όλους τους Χρυσαυγίτες δεν είναι μόνο τα συνθήματά μας, αλλά και οι θέσεις μας για όλα φλέγοντα θέματα της πολιτικής (Μνημόνιο, Λαθρομετανάστευση, Εθνική Παραγωγή κ.α.). Για αυτό και είναι εντολή προς όλους όσους θέλουν να γίνουν κοινωνοί της Ιδέας της Χρυσής Αυγής, να μάθουν και στη συνέχεια να διοχετεύσουν το προπαγανδιστικό υλικό στον κοινωνικό τους περίγυρο. 
 


Κάνοντας μια μικρή αναφορά στις απηνείς αντισυνταγματικές διώξεις του καθεστώτος εναντίον του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των λοιπών βουλευτών και στελεχών του Κινήματος το προηγούμενο διάστημα, θύμισε ότι "εμείς μείναμε εδώ, γιατί έχουμε Πίστη και Ψυχή. Και όλους εσάς να μας προστατεύετε", με το πλήθος να ξεσπά σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.


Βαθιά συγκίνηση και ρίγος προκάλεσε η κίνηση του Συναγωνιστή Παππά να αγκαλιάσει και να ασπαστεί το λαμπρό παράδειγμα ηρωισμού του Εθνικισμού, Αλέξανδρο Γέροντα και να τονίσει εν μέσω χειροκροτημάτων ότι οι "Ήρωες δεν είναι μόνο αυτοί που έδωσαν το αίμα τους, αλλά και αυτοί που νίκησαν το θάνατο και συνεχίζουν να αγωνίζονται". 

 

 




Για να επιτευχθεί όμως ο στόχος της εδραίωσης της Χρυσής Αυγής στην τρίτη θέση, ως Αξιωματική Εθνική Αντιπολίτευση, θα πρέπει όλοι να θυμούνται ότι έχουν καθήκον να πειθαρχούν και να βρεθούν την ημέρα των εκλογών στα εκλογικά τμήματα ως εκλογικοί αντιπρόσωποι, προστατεύοντας, πρώτα από όλα την ψήφο τους.





Στο τέλος οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο βουλευτή Χρήστο Παππά και να τους απαντηθούν ερωτήματα για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής, με το οποίο ζητά την ψήφο του ελληνικού λαού. Ιδιαίτερη στιγμή για την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων ήταν η υποδοχή και φιλοξενία των Ελλήνων από τη Βόρεια Ήπειρο και την ελλαδική Ήπειρο που φωτογραφήθηκαν με τη σημαία της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου με το Γραμματέα και τα στελέχη της τοπικής οργάνωσης.



ΠΗΓΗ