Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΡΩΝΕΙ τα Β.ΠΡΟΑΣΤΙΑ με ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ η Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ


Μια ακόμη μεγαλειώδης δράση έλαβε χώρα από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων της Χρυσής Αυγής στις περιοχές Παπάγου – Χολαργού, σπάζοντας τη συνωμοσία σιωπής που επιβάλλουν τα ΜΜΕ και το κατεστημένο στους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.


Πολυπληθής ομάδα συναγωνιστών ξεκινώντας από το Παπάγου επισκέφτηκε τη Λέσχη Αξιωματικών, και όλες τις τοπικές καφετέριες και πλατείες μοιράζοντας το προεκλογικό πρόγραμμα με τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής στους θαμώνες και τους περαστικούς, ενώ οι δρόμοι της ιστορικής περιοχής των Αθηνών γέμισαν με τρικάκια και φυλλάδια του Κινήματος μας.
 
Στη συνέχεια κλιμάκιο των συναγωνιστών βρέθηκε στον Χολαργό και την τοπική αγορά, ενημερώνοντας τους παρευρισκομένους και τους καταστηματάρχες για τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ως προς την οικονομία και τα φλέγοντα κοινωνικά ζητήματα (Μετανάστευση, Μνημόνιο, Φορολογία), ενώ παράλληλα Συναγωνιστές φρόντισαν να καθαρίσουν τους τοίχους των δρόμων και των πλατειών από τα εμετικά, ανθελληνικά συνθήματα των αριστερών, αντικαθιστώντας τα με εθνικά.

Ο κόσμος, σε πείσμα του κατεστημένου και των δημοσιογραφικών – πολιτικών ταγών, διψούσε να μάθει για τη Χρυσή Αυγή, εκδηλώνοντας με θέρμη την επιθυμία του να στηρίξει τις προσπάθειές μας για την Αναγέννηση της Ελλάδος με την ψήφο του και την συνεισφορά του στον εκλογικό αγώνα, ως εκλογικοί αντιπρόσωποι.
 Ήταν τέτοια η συναισθητική φόρτιση ορισμένων που δε δίσταζαν μέσα στο πλήθος να μας προτρέπουν να μη σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι «να τους βάλετε όλους τους προδότες και τους κλέφτες φυλακή».


Η επιτυχημένη δράση έκλεισε με τους Συναγωνιστές να φωτογραφίζονται μπροστά από την προτομή του εθνεγέρτη Παπαφλέσσα στην ομώνυμη πλατεία και να δίνουν όρκο συνέχισης του Αγώνα μέχρι την Τελική Νική.

Μπορεί τα διεφθαρμένα ΜΜΕ να αποκλείουν τους εκπροσώπους της τρίτης πολιτικής δύναμης της Ελλάδος, ωστόσο τα «παιδιά με τα μαύρα» θα φροντίζουν το μήνυμα της Χρυσής Αυγής να φθάνει σε κάθε Έλληνα σε ολόκληρη της χώρα.
Ψήφος στη Χρυσή Αυγή, είναι ψήφος στην Ελλάδα

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ