Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

Το συνέδριο του τέλους του ΠΑΣΟΚ... "Γέροντες" και απατεώνες πρώην πολιτικοί οι σύνεδροι στο κύκνειο άσμα των σοσιαΛΗΣΤΩΝ!

Γράφει ο Αινείας

Συνηθίζεται, σαν τακτική από τους επικυριάρχους, όλα τα κόμματα που θέλουν να διατηρήσουν στο πολιτικό προσκήνιο, καθώς εξυπηρετούν τους δόλιους σκοπούς τους, όταν σε μια περίοδο περνούν παρατεταμένη κρίση, ικανή να τους θέσει εκτός πολιτικού γίγνεσθαι, να επιχειρούν μια τεχνητή προσπάθεια "ανάστασής" τους.


Η προσπάθεια αυτή γίνεται είτε με αλλαγή ηγεσίας ή με κάποιο συνέδριο, που και τα δύο έχουν σκοπό αφενός να συσπειρώσουν τον κόσμο που τους ψηφίζει, και αφετέρου να προπαγανδίζουν στα ΜΜΕ τις θέσεις του κόμματος, κάνοντάς τες σημείο αναφοράς στις κοινωνικές συζητήσεις.

Το ίδιο γίνεται αυτή την περίοδο με τα αποκόμματα ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. Και τα δύο θλιβερά, καταστροφικά κόμματα διεξάγουν συνέδριο - επανίδρυσής τους και επανέρχονται στο προσκήνιο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τα ΜΜΕ. Στο ΠΑΣΟΚ βεβαίως δίνεται μεγαλύτερος χώρος στα ΜΜΕ και η προπαγάνδα έχει μεγαλύτερη ένταση καθώς υπήρξε το κόμμα - ολετήρας του Έθνους. Ήταν το κόμμα που ύπουλα έφερε τους κομμουνιστές στην εξουσία, και άλωσε με...
μπολσεβίκους όλα τους συνδικαλιστικούς φορείς και τους δημόσιους φορείς. Το κόμμα που διέλυσε την εθνική παραγωγή, ερήμωσε την ηπειρωτική και ακριτική Ελλάδα και παρέδωσε εθνική κυριαρχία. Το κόμμα που μερίμνησε για τον τελευταίο μεγάλο στόχο της Νέας Τάξης και του Σιωνιστικού κατεστημένου. Να φέρει το Μνημόνιο της υποταγής και το ΔΝΤ στην Ευρώπη, και να νομοθετήσει για δημιουργία των 'νέων Ελλλήνων' από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο ελληνικός λαός κατέταξε το ΠΑΣΟΚ ως το τελευταίο κοινοβουλευτικό κόμμα, έχοντας τον πλέον λαομίσητο αρχηγό διανύοντας τις τελευταίες ημέρες του στη Βουλή.

Όλα αυτά αποτυπώνονται καλύτερα από κάθε λέξη στις φωτογραφίες των "συνέδρων" που είναι κάποιοι θλιβεροί γέροντες και γερόντισσες, ίσως και με νόσους απώλειας μνήμης, που θα φέρουν την..."επανίδρυση".

Ότι και να κάνει η μοίρα του ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει... Ανήκει στις μαύρες σελίδες της ιστορίας μας και σύντομα με την έλευση της Χρυσής Αυγής στην εξουσία θα είναι στον πολιτικό Καιάδα.

Υ.Γ.
Για τη ΔΗΜΑΡ αφήστε το καλύτερα. Εκεί έχουμε να κάνουμε με μποέμ σύναξη, μερικών γραφικών ποιητών των αιδοίων και ζωγράφων της θλίψης.

Υ.Γ.2
Και όμως ο λαός αυτούς τους ψήφισε κάποτε... Για να δείτε τη δύναμη των ΜΜΕ