Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Άγχος από τον εκπρόσωπο του Μπόμπολα για άμεση ψήφιση της μνημονιακής συμφωνίας - Μην εκτίθεσαι Σταύρακα, θα τη φέρουν!

Τουλάχιστον γραφικός έχει καταντήσει ο επίσημος εκπρόσωπος του Μπόμπολα στη Βουλή (ανεπίσημοι εκπρόσωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής), ο οποίος σκούζει σαν ξιπασμένη γεροντοκόρη προκειμένου η κυβέρνηση να υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές, φέρνοντας το Νέο Μνημόνιο.


«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να επιστρέψει από τις Βρυξέλλες με συμφωνία. Αν τον τρομάζουν οι συσχετισμοί στο εσωτερικό του κόμματός του, υπάρχει στη Βουλή πλειοψηφία που είναι υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ», λέει και ξαναλέει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί ο ποταμίσιος Σταύρακας του μπομπολέικου. Όχι ότι δεν ξέρουν στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα ποιό ρόλο ακριβώς διαδραματίζει στο πολιτικό σκηνικό, αλλά μάλλον για να πείσει και τους πλέον καχύποπτους πως αποτελεί κομματικό μόρφωμα στην οποία μπορεί ανεπιφύλακτα να στηριχθεί η διεθνής και εγχώρια πλουτοκρατία.

Μην εκτίθεσαι Σταύρακα και μην προτρέχεις! Θα τη φέρουν τη συμφωνία οι αριστεροί και όλοι οι τοκογλύφοι και τα εγχώρια ανδρείκελά τους θα μνημονεύουν ότι μόνο εσύ την απαιτούσες τόσο επιτακτικά!