Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Σημαία της Ελληνικής Αντίστασης στην μνημονιακή κατοχή

Μπορεί να «άστραψε και βρόντηξε» ο Τσίπρας μιλώντας στους κλακαδόρους της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι... παλαμακίζονταν ακούγοντας τον να υποστηρίζει ότι «τώρα αρχίζει η πραγματική διαπραγμάτευση» και προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι η Ελληνική πλευρά δεν θα υποκύψει σε πιέσεις και εκβιασμούς, αλλά το εύλογο ερώτημα, το οποίο δημιουργείται είναι αφού η πραγματική διαπραγμάτευση αρχίζει τώρα, η κυβέρνηση τι ακριβώς έκανε όλους αυτούς τους πέντε μήνες;
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση έστηνε «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις συμπαράστασης της ενδοτικής πολιτικής της, προετοίμαζε την κατάρτιση μιας νέας συμβιβαστικής πρότασης προς παρουσίαση.

Επί της ουσίας, η κυβέρνηση προσχωρεί ολοένα και περισσότερο στον πυρήνα των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων και των εταίρων, σκιαγραφώντας ακόμη πιο έντονα το γκρίζο χρώμα της νέας μνημονιακής συμφωνίας.

Από την άλλη μεριά, όσο περισσότερο εξευτελισμό δέχεται από τους δυνάστες της Πατρίδας η «αντιμνημονιακή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο πιο πολύ ξεγυμνώνεται στα μάτια του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιλαμβάνεται σιγά-σιγά το κενό περιεχόμενο των προεκλογικών εξαγγελιών. Το μεγάλο πείραμα πλήρους εξάρτησης της Ελλάδας, με αφετηρία το διάγγελμα Τζέφρυ στο Καστελόριζο, στις 23 Αυγούστου 2010, συνεχίζεται ακμαίο και ακραίο.

Η Πατρίδα μας παραμένει το «ιδανικό πειραματόζωο» ως πεδίο εφαρμογής της εξοντωτικής λιτότητας, της κατεδάφισης κάθε είδους εργασιακών δικαιωμάτων και της ολοκλήρωσης της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων. Στην λευκή σημαία, που υψώνει η συγκυβέρνηση, και στην απίστευτη εθελοδουλία των «φιλοευρωπαϊκών» κομμάτων της αντιπολίτευσης, η Εθνική και Κοινωνική Αντίσταση στα βρώμικα σχέδια υποταγής της Χώρας αποτελεί μονόδρομο. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως η πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, θα σηκώσει ψηλά την Σημαία της Ελληνικής Αντίστασης, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.

Γιώργος Μάστορας