Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Η Μεγάλη Εβδομάδα του Ελληνισμού και η..... Κυριακή της Ανάστασης

Γράφει ο Αινείας

Αυτή η εβδμόδα αναμένεται να είναι κάτι σαν την...."Μεγάλη Εβδομάδα" του Ελληνισμού, καθώς η συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου, ξεκινά την ψήφιση νομοσχεδίων που οδηγούν εκ τους ασφαλούς το Έθνος μας σε έναν Γολγοθά.


Τετάρτη και Πέμπτη, θα συζητηθεί ο τρομονόμος της απόδοσης ιθαγένειας, που αποτελεί τη συγκλονιστικότερη, αντεθνική πράξη του καθεστώτος, που χτυπά κατευθείας στην καρδιά της Ελλάδος και τελικό σκοπό έχει την βιολογική εξαφάνιση της Φυλής μας. Όλα αυτά φυσικάμε την υποστήριξη ΟΛΩΝ των κομμάτων του "Συνταγματικού Τόξου".

Μέσα στην εβδομάδα, ακόμη και το Σαββατοκύριακο, όπως πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ ο Τσίπρας, τελειώνει και....
το "3ο Μνημόνιο", φέρνοντάς το προς ψήφιση στη Βουλή. Η Ελλάδα και οι Έλληνες οδηγούνται μετά τη βιολογική και στην οικονομική εξόντωση, και πάλι με την πλήρη υποστήριξη ΟΛΩΝ των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου".

Αυτή την εβδομάδα τέλος θα περάσει και η περιβόητη "Κάρτα του Πολίτη" - φτύσιμο προς την θρησκευτική πίστη των Ελλήνων και πλήρως ταυτισμένη με τη δόμηση της Κοινωνίας της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Το Έθνος μας θα διαβεί το δικό του Γολγοθά, αλλά να ξέρους οι σύγχρονοι "θεοκτόνοι" και "φαρισσαίοι", πως μετά από κάθε Μεγάλη Εβδομάδα και Γολγοθά έρχεται η... Ανάσταση και όσοι μείνουν Όρθιοι από αυτή την ανθελλληνική λαίλαπα, θα σηκώσουν τα λάβαρα του Έθνους και ο Άγωνας του θα είναι μέχρι εσχάτων, έχοντας πια στο πλαί τους τους, όχι μόνο τη φυσική παρουσία του Έθνους αλλά και την Ψυχή του.

Τα λάβαρα του Έθνους δικαιούται να κρατά όποιος επέλεξε να αντισταθεί και πάρει την απόφαση να είναι "Εναντίον Όλων".
Οπότε...

Ζήτω η Επανάσταση....Εναντίον Όλων
Μέχρι την.. έλευση της δικής μας Κυριακής της Ανάστασης