Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Τ.Ο. ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΑ 03/6/2015

Κανένας εφησυχασμός ή ξεκούραση από τα μέλη της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, αμέσως μετά την μεγαλειώδη δράση μας στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε με έντονο το αγωνιστικό φρόνημα στα Γραφεία μας.


Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος έδωσε πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις αλλά και για την δυναμική-οργανωμένη παρουσία της Τοπικής στην Μεγαλειώδη συγκέντρωση τιμής και μνήμης «Η Πόλις Εάλω 2015».


​​
Μετά από μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις και οργανωτικά θέματα τον λόγο πήρε ο εξειδικευμένος σε ιδεολογικά θέματα συναγωνιστής και μέλος της Τοπικής Τσαλακλημάνης Δημήτρης ο οποίος μέσω ιστορικών αναφορών σε συνδυασμό με την σημερινή κατάσταση, έδωσε μια πλήρη εικόνα του διαχρονικού προδοτικού-ξενόδουλου καθεστώτος το οποίο από ανέκαθεν έκανε βρώμικο πόλεμο σε όλες τις καθαρές πατριωτικές φωνές όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα στο κίνημά μας.



Μέσα σε καταιγισμό χειροκροτημάτων ο συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής Κώστας Αλεξανδράκης διάβασε το μήνυμα του πολιτικά διωκόμενου Αρχηγού και Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Ν.Γ. Μιχαλολιάκου προς την Τοπική μας αλλά και ταυτόχρονα προς όλες τις Τοπικές του κινήματος.
Το πάγιο μήνυμα του Αρχηγού προς όλους εμάς μεταξύ άλλων, είναι ότι οι Τοπικές οργανώσεις είναι τα «Κάστρα»  των Ελλήνων Εθνικιστών και όλων των Ελλήνων Πατριωτών τα οποία τρέμει το Ανθελληνικό Κράτος-Παρακράτος για αυτό και όλες αυτές οι επιθέσεις εναντίων μας  για να φοβίσουν τους Έλληνες, να μην αφυπνιστούν και να συμμετέχουν στο κίνημα μας, το οποίο είναι το μόνο πραγματικά Αντί-Μνημονιακό και υπέρ της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας.



Με το ηθικό όλων μας στα ύψη, ψάλαμε τον Εθνικό μας ύμνο και τον Ύμνο του κινήματος, όσες επιθέσεις και να μας  κάνουν, τόσο εμείς χαλυβδώνουμε την πίστη μας και βροντοφωνάζοντας τα ίδια συνθήματα όπως στους δρόμους του Αμαρουσίου και κάθε περιοχής που το Ανθελληνικό Κράτος-Παρακράτος με την ανοχή της Αστυνομίας, θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.