Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Αλβανοί, Αφγανοί και Πακιστανοί έχουν καταστήσει τις φυλακές Κορυδαλλού σε κέντρο επιχειρήσεων λαθρεμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών/όπλων και εκβιασμών και η Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ νομοθετεί για την.. απελευθέρωσή τους - Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από το Makeleio.gr

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  "Χορός" δισεκατομμυρίων στα κελιά της ανομίας των λαθρομετανάστων που υπασπίζεται το σάπιο καθεστώς του "δημοκρατικού τόξου".
Όλους αυτούς το ξεπουλημένο σύστημα φροντίζει να τους κανακεύει και ψηφίζει άθλιος νόμους αποσυμφόρησης των φυλακών, οδηγώντας τους λίαν συντόμως στην αποφυλάκιση, ενώ αντίθετα τους τίμιους αγωνιστές του Έθνους φροντίζει να τους απαγορεύει ακόμη και να διατηρούν κινητό τηλέφωνο.

 Ακολουθεί το συγκλονιτικό ρεπορτάζ του makeleio.gr με τις εικόνες της ντροπής της "πρώτης φοράς Αριστερά"

Ο τιμοκατάλογος του οργανωμένου εγκλήματος. 10.000 η ταρίφα για τους φύλακες και 300.000 για να μην σε σκοτώσουν και σε βιάσουν… 
Δημοσιεύτηκε στο φύλλο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την Πέμπτη 21 Μαίου.
 
Φωτογραφικά ντοκουμέντα που εκθέτουν τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Οι εικόνες που μιλούν από μόνες τους, σοκάρουν! Τα όσα κατήγγειλε μάρτυρας στην εφημερίδα, είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικά.
 

Το πάρτι των κόκκινων κελιών
 

«Αφγανοί, Αλβανοί και Πακιστανοί. Αυτοί κάνουν κουμάντο στις φυλακές Κορυδαλλού», ξεκινά να.... αναφέρει στην καταγγελία στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, άνθρωπος που γνωρίζει πολλά… Ο καταγγέλλων του οποίου το όνομα βρίσκεται στην διάθεση μας, ξέρει από πρώτο χέρι τα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές. «Άνθρωπος από το στενό μου κύκλο βρίσκεται μέσα. Έκαναν το λάθος να τον βάλουν στην αρχή στην Γ’ πτέρυγα Κορυδαλλού. Η οικογένειά μου χρεώθηκε 300.000 ευρώ προκειμένου να μην τον σκοτώσουν», μας λέει και εξηγεί: «Στην Γ’ πτέρυγα γίνεται καθημερινά πάρτι. Κυρίως οι Αφγανοί και οι Αλβανοί είναι αυτοί που κάνουν το μεγαλύτερο κουμάντο. Τέλος οι Πακιστανοί. Εξάλλου αυτοί είναι και η πλειοψηφία. Όταν λοιπόν ένας Έλληνας τοποθετηθεί μέσα σε αυτήν την πτέρυγα γίνεται το εξής. Λειτουργούν αμέσως όλα τα κυκλώματα εκβιαστών και σε απειλούν ότι εάν δεν τους πας χρήματα, θα πειράξουν τον άνθρωπό σου. Αναγκάζεσαι να υπακούσεις. 

Έτσι λειτουργεί το σύστημα. Μέσα στις φυλακές μπαινοβγαίνουν εκατομμύρια. Χρήματα, ναρκωτικά, ακόμα και γυναίκες έχουν αφήσει κανά δυο φορές. Στην Γ΄ πτέρυγα οι κρατούμενοι μαγειρεύουν τα δικά τους φαγητά, έχουν κατσαρόλες, κουζίνες, καμινέτο, μάγειρα, ακόμα και υλικά για να φτιάχνουν τα δικά τους ποτά. Έχουν ίντερνετ, facebook, καλωδιακή τηλεόραση και κινητά. Με 350 ευρώ αγοράζεις ένα κινητό και αν θες να έχει και κάμερα τότε δίνεις 700 ευρώ. Τις προάλλες παντρεύτηκε ένας Πακιστανός και έκαναν ολόκληρο τσιμπούσι. 1 χιλιόμετρο τραπέζι με αναψυκτικά, φαγητά, γλέντια και χαρές. Όχι στα μαγειρεία. Κανονικά, έξω από τα κελιά τους. Έχουν τόσο θράσος μάλιστα που ανεβάζουν φωτογραφίες στο facebook και φυσικά κανείς δεν τους πειράζει».





 άνω: Πίτες, μακαρόνια, σαλάτα, φέτα, κρέας, πατάτες, σπανακόπιτες, αναψυκτικό και κάπου εκεί έρχεται και το γλυκό! 
 

Κάτω: Οι κρατούμενοι με τα κινητά τους απαθανατίζουν τις ευχάριστες στιγμές τους στον Κορυδαλλό για να τις ανεβάσουν στα προφίλ τους! 






Κάτω: Τραπέζωμα ενός χιλιομέτρου για τον Πακιστανικό γάμο! Ούτε εμείς δεν κάνουμε τέτοια γλέντια! 







Σε ερώτησή μας για το τι κάνουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατά την διάρκεια όλων αυτών, ο καταγγέλλων απαντά: «Οι σωφρονιστικοί γνωρίζουν τα πάντα. Παίρνουν χρήματα και αυτοί και κάνουν τα στραβά μάτια. Υπάρχουν βέβαια και οι φύλακες που φοβούνται και αναγκάζονται να μπουν στο «παιχνίδι». Κάποιοι νιώθουν τύψεις αλλά αναγκάζονται να κάνουν τα θελήματα των κρατουμένων γιατί αν δεν δεχτούν τότε εκβιάζονται ή παγιδεύονται με διάφορους τρόπους. Τελικά υπό την ανοχή τους περνάνε τα πάντα. Ακόμα και τα ναρκωτικά. Πάντως οι κρατούμενοι ξέρουν πότε κάνει βάρδια ο «δικός τους» σωφρονιστικός. Παίρνει ο φύλακας 10.000 ευρώ και τους αφήνει να κάνουν ότι θέλουν. 


Και μετά γίνεται κανονικό εμπόριο. Η μια δόση έχει 50 ευρώ. Ένας ναρκομανής χρειάζεται τουλάχιστον τρεις δόσεις την ημέρα. Οπότε καταλαβαίνετε για τι ποσά μιλάμε. Άλλος ένας τρόπος για να περνάνε τα ναρκωτικά είναι να βρέχουν την ουσία στα κορδόνια, την αφήνουν να στεγνώσει και μετά δίνουν στον κρατούμενο τα παπούτσια. Εγώ ένα κατσαρολάκι ήθελα να πάω στον άνθρωπό μου και δεν με αφήσανε»!




 Πάνω: Μαγείρεψαν μόνοι τους και τώρα σερβίρουν, για να αρχίσει μετά το γλέντι…  Κάτω: Οι φυλακισμένοι της πτέρυγας Γ’ μαγειρεύουν και τρώνε ότι και όταν θέλουν… σαν στο σπίτι τους! 






Κάτω: Κρατούμενος φωτογραφίζεται με αναψυκτικό στο χέρι στο γλέντι για τον γάμο του Πακιστανού





 Ταρίφα για να επιβιώσεις 
Ο καταγγέλλων αναφέρει πως λειτουργούν τα κυκλώματα εκβιασμού μέσα στις φυλακές. Όπως ισχυρίζεται: «Προκειμένου να μην σκοτώσουν, βιάσουν ή ξυλοκοπήσουν τον άνθρωπό σου, σου ζητάνε κάθε φορά που πηγαίνεις να τον δεις να κρατάς επάνω σου την απόδειξη από τα χρήματα που θα έχεις καταθέσει σε λογαριασμό που θα σου έχουν πει. Μέσω Western Union στέλνουν τα χρήματα εκτός Ελλάδας. Εάν αρνηθείς δεν κινδυνεύει μόνο αυτός που είναι μέσα αλλά και η οικογένειά σου που είναι έξω. Παίρνουν από τους φύλακες τα στοιχεία σου. Επώνυμο, διεύθυνση, τα πάντα. Έπειτα στέλνουν τους δικούς τους σπίτι σου. Τόσο απλά. Εμείς χρεωθήκαμε 300.000 ευρώ μέχρι που καταφέραμε να μετακινήσουμε τον άνθρωπό μας από την Γ΄ πτέρυγα. Οι αλλοδαποί κρατούμενοι έχουν στήσει ολόκληρη επιχείρηση μέσα στις «σωφρονιστικές» φυλακές. Κάποιοι δεν θέλουν ούτε καν να βγουν. Όταν θα έρθει η ώρα, θα είναι ζάμπλουτοι»!

 ΦΩΤΟ κάτω: Μια καθημερινή μέρα στον Κορυδαλλό. Αφγανοί και Αλβανοί τρώνε στα κελιά τους παρακολουθώντας τηλεόραση! Χαλαρά! 











Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που εκθέτουν τον Πανούση
Όλα αυτά έρχονται στην επιφάνεια, λίγες ώρες μετά το έγγραφο που δημοσίευσε εφημερίδα στο οποίο φέρεται ο κ. Πανούσης να αποκαλύπτει πως μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού επικρατεί χάος, με τους βαρυποινίτες να κάνουν κουμάντο. Μάλιστα στο ίδιο  έγγραφο ο κ. Πανούσης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για οργάνωση τρομοκρατικών χτυπημάτων και εγκλημάτων του κοινού Ποινικού Δικαίου μέσα από τα κελιά.
 

Ωστόσο με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου ο κ. Πανούσης διέψευσε ότι απέστειλε την αποκαλυπτική επιστολή – βόμβα. Η διάψευση ωστόσο μας προκαλεί δεκάδες ερωτηματικά αφού τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αποδεικνύουν πως τα όσα (δεν) είπε ο κ. Πανούσης στο έγγραφο φωτιά, είναι πέρα για πέρα αληθινά! Ο κ. Πανούσης γιατί παίρνει πίσω τα όσα αποκάλυψε  μέσω του εγγράφου του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης;  Οι πληροφορίες τις οποίες φαίνεται να διαθέτει ο κ. Πανούσης προέρχονται από την ασφάλεια και την αντιτρομοκρατική που παρακολουθεί τα τηλέφωνα των κρατουμένων. Γιατί λοιπόν λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις, ο κ. αναπληρωτής τα γυρνάει; Το περιεχόμενο του εγγράφου δεν απέχει καθόλου από τις αποκαλύψεις τις εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, με τα φωτογραφικά ντοκουμέντα. Μήπως θα διαψεύσει και τις φωτογραφίες τώρα ο κ. Πανούσης; Έχουμε και βίντεο στην διάθεσή μας, εάν ενδιαφέρεστε πάντως!




 ΦΩΤΟ: Ποζάρουν και… ποστάρουν στο facebook! Και chek in Κορυδαλλός!







Αναλυτικά το έγγραφο που διεύψευσε ο Πανούσης 
Οι πληροφορίες από το έγγραφο που έφτασαν στην ηγεσία της Αστυνομίας έκαναν λόγο για νέες ζυμώσεις μεταξύ κρατουμένων για τρομοκρατία μεγαλοποινικών, χρήση λάπτοπ και τάμπλετ στα κελιά, έλεγχο ολόκληρων πτερύγων από βαρυποινίτες και «αλισβερίσια» που σχετίζονται με την αγορά τεχνολογικών μέσων για τα οποία υπάρχει «τιμοκατάλογος».
 

Ανώτατα στελέχη της Αστυνομίας ενημέρωσαν την πολιτική ηγεσία του Σώματος και έτσι αποφασίστηκε να ενημερωθεί επισήμως το υπουργείο Δικαιοσύνης προκειμένου να λάβει μέτρα, σε μια περίοδο κατά την οποία βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη των μελών της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και της Χρυσής Αυγής σε ειδικές αίθουσες στον Κορυδαλλό. Την Παρασκευή, μάλιστα, ξεκινά και το δικαστήριο για τον «Επαναστατικό Αγώνα», που θα αυξήσει περισσότερο την ανησυχία, καθώς οι τρεις δίκες με τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα θα διεξάγονται στον ίδιο χώρο.
 

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στους αρμόδιους αξιωματικούς είναι ότι, παρά τις αποκαλύψεις που έγιναν μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού για την ανεξέλεγκτη κατάσταση στις φυλακές, υπάρχουν ακόμα κρατούμενοι που κάνουν απόλυτο κουμάντο στο χώρο τους. Αρκετούς μήνες μετά και ενώ το τρομοκρατικό χτύπημα απετράπη την τελευταία στιγμή, τα μέτρα ασφαλείας στις φυλακές παραμένουν -όπως περιγράφεται στο ενημερωτικό έγγραφο- χαλαρά. Το έγγραφο, όπως αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας, αποδείχθηκε… προφητικό, καθώς λίγες ημέρες μετά την αποστολή του στο υπ. Δικαιοσύνης κρατούμενοι της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» προσπάθησαν να εισβάλουν στην αίθουσα όπου γινόταν η δίκη της Χρυσής Αυγής. Τελικά τι συμβαίνει στον Κορυδαλλό κύριε Πανούση; Είναι σωφρονιστικό ίδρυμα ή τελικά ο λαός πληρώνει τους δολοφόνους του για να περνάνε ζωή και κότα μέσα στις φυλακές;
Δείτε το γλέντι στον Κορυδαλλό με αφορμή τον γάμο του Πακιστανού! Στα πλάνα δεν φαίνονται τα πρόσωπα για ευνόητους λόγους. Αυτό που φαίνεται να δίνουν ο ένας στον άλλο, είναι τα πιάτα που μεταφέρονται στην άλλη άκρη του τεράστιου τραπεζιού που έχει στηθεί έξω από τα κελιά τους…