Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Νέα αθλιότητα της Νέριτ κατά της Χρυσής Αυγής - Υιοθέτησε την «επιχειρηματολογία» των τρομοκρατών από την επίθεση στο Μαρούσι

Γνωρίζαμε από πρώτο χέρι ότι η ψευδολογία και η εμπάθεια της ΝΕΡΙΤ κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνίζονται επάξια τις ανάλογες «αρετές» των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών.
Την στιγμή, μάλιστα, που η ΝΕΡΙΤ συντηρείται ΚΑΙ από τους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, είναι πραγματικά σκανδαλώδες να υβρίζεται και να συκοφαντείται ασύστολα η πολιτική τους επιλογή και κατ’ επέκταση και οι ίδιοι.

Μπορεί το τηλεοπτικό αυτό μόρφωμα να πνέει πλέον τα λοίσθια, δίνοντας την σκυτάλη της παραπληροφόρησης, της επιλεκτικής παρουσίασης ειδήσεων και φυσικά της κυβερνητικής προπαγάνδας στην νεκραναστημένη ΕΡΤ, αλλά λίγο πριν το τέλος του προέβη σε μια ακόμη αθλιότητα εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Στο απογευματινό δελτίο «ειδήσεων» της Τρίτης, αφού ως «ορεκτικό» είχε ένα γελοίο ρεπορτάζ, που αφορούσε την αναγραφή ενός συνθήματος σε μια πολυκατοικία, το οποίο χωρίς λόγο συνέδεσε με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (στην ουσία επρόκειτο για την τηλεοπτική μεταφορά ενός ακόμη συκοφαντικού δημοσιεύματος καθημερινής «προοδευτικής» φυλλάδας, αλλά και την αντιγραφή ενός επεισοδίου εγχώριας τηλεοπτικής σειράς), στην συνέχεια ξεχείλισε για τα καλά ο βόθρος της παραχάραξης και της αλητείας.

Αναφερόμενη η ΝΕΡΙΤ στην πρόσφατη καθαρά δολοφονική και τρομοκρατική επίθεση στο Μαρούσι εναντίον του Στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Γ.Λ., από μια δράκα παρακρατικών καθαρμάτων, όχι μόνο δεν κάλυψε το περιστατικό περιγράφοντας τι πραγματικά συνέβη, αλλά με μια απίστευτης έμπνευσης αθλιότητα μετέτρεψε το θύμα σε θύτη! Αντί να αναφερθεί στην αναμφισβήτητη απόπειρα δολοφονίας του Συναγωνιστή, επιχείρησε ουσιαστικά να την αποσιωπήσει.

Όχι μόνο δεν χαρακτήρισε δολοφονική την επίθεση, αλλά παρουσιάζοντας ένα επιλεγμένο κείμενο από την προκήρυξη των επίδοξων δολοφόνων, από την μια άφησε να εννοηθεί ότι η ενέργεια αυτή ήταν η επιβεβλημένη απάντηση στην δολοφονία πριν από δύο χρόνια ενός πακιστανού (η οποία δεν έχει επί της ουσίας την παραμικρή σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ), ενώ από την άλλη, άφηνε να αναπτυχθεί όλη η αστήριχτη «επιχειρηματολογία» των αληταράδων, ότι δήθεν σκοπός τους δεν ήταν η δολοφονία, αλλά μόνο η πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών.

Δεν σεβάστηκαν στο ελάχιστο τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει ο τραυματισμένος Συναγωνιστής. Αλλά από υπαλληλίσκους οι οποίοι λειτουργούσαν με τον πιο φτηνό, γελοίο και χυδαίο τρόπο ως «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης Σαμαρά, παραχαράσσοντας προκλητικά την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, δεν μπορείς να περιμένεις εντιμότητα και ευθιξία. Σε λίγες μέρες αρκετοί απ’ αυτούς θα φύγουν «με τις κλωτσιές» για να βολευτούν με την σειρά τους οι «σύντροφοι» της νεκραναστημένης ΕΡΤ, αλλά η αίσθηση της αηδίας για τις αθλιότητές τους σε βάρος (και) της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα παραμείνει δύσοσμη για πολύ καιρό ακόμη.

Γιώργος Μάστορας