Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Έγκλημα Εσχάτης Προδοσίας...Κλείνουν τα περισσότερα κέντρα εκπαιδεύσεως οι αστράτευτοι

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα αυτά υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση του θλιβερού "πατριώτη" Καμμένου. Ας τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν

Ζήτω οι «κόκκινες γραμμές» του Πάνου Καμμένου!


Δηλώσεις έκανε χθες ο πασοκογενής συριζαίος υφυπουργός του Καμμένου, Νίκος Τόσκας, και άφησε εμβρόντητους όσους γνωρίζουν έστω και επιφανειακά τα του στρατεύματος. Όπως ανέφερε ο υφυπουργός υπάρχει πλάνο για την «αναδιάρθρωση όλης της δομής των Ενόπλων δυνάμεων», εντός του οποίου εξετάζεται και «η μετεξέλιξη ορισμένων στρατοπέδων εκπαίδευσης, για τα οποία υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ως προς την αναγκαιότητα τους».
 
Τι εννοεί ο υφυπουργός περί «αναγκαιότητας» των κέντρων εκπαιδεύσεως; Στην συνέχεια υπήρξε πιο διασαφηνιστικός, αφού όπως είπε «από τα 13 συνολικά κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων που υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, στην πραγματικότητα 3 - 4 είναι αναγκαία». Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, θεωρεί λοιπόν ότι δύναται να λειτουργήσει το στράτευμα με ένα κέντρο εκπαιδεύσεως ανά κλάδο, γεγονός βεβαίως άτοπο, αφού δεν γίνεται να υπάρξει κοινό κέντρο εκπαιδεύσεως για τις Διαβιβάσεις και τα Τεθωρακισμένα π.χ.
 
Δεν θα μπορούσε να περιμένει, βεβαίως, κανείς κάτι καλύτερο από ανθρώπους, οι οποίοι έχουν το μίσος για τον στρατό και την Πατρίδα στον ιδεολογικό τους πυρήνα. Από ανθρώπους που πιστεύουν ότι την Πατρίδα θα την προστατεύσουν οι «διεθνείς οργανισμοί» και η «παγκόσμια αλληλεγγύη». Από ανθρώπους που μέχρι πριν λίγο καιρό προπαγάνδιζαν ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του» και μισούν το οτιδήποτε προάγει το Εθνικό Φρόνημα.

Τώρα, βεβαίως, που θα κλείσουν τα Κέντρα Εκπαιδεύσεως, μπορεί να υποστούν ανεπανόρθωτη βλάβη οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, όμως ανοίγεται ένας νέος… ανθρωπιστικός δρόμος. Τώρα με τόσα κτήρια ανεκμετάλλευτα, η κυρά Τασία θα μπορέσει να στεγάσει ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες και να απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μοιράσει στις συριζαίικες ΜΚΟ – σφραγίδες του ενός ατόμου.