Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Αριστερή γροθιά στους δοκιμαζόμενους Έλληνες, με τρομακτικές αυξήσεις σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης και στον ΦΠΑ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ΣΥΡΙΖΑιοι είναι συνεπείς κομμουνιστές που σαν πιστοί υπήκοοι του σιωνιστικού κατεστημένου προωθούν τα αιματηρά οικονομικά μέτρα που διασφαλίζουν ότι ο λαός θα φθάσει στο σημείο να μην έχει περιούσια και να περάσουν όλα στα χέρια του κράτους και των τραπεζών!


Προκειμένου να «χρυσώσουν το χάπι» οι συριζαίοι από κοινού με τις καθεστωτικές φυλλάδες είχαν διακινήσει σενάρια περί των συντελεστών ΦΠΑ που θα περιέχει το νέο μνημόνιο, καθώς και για ΦΠΑ διπλής ταχύτητας, με μειωμένο συντελεστή για όσους χρησιμοποιούν «πλαστικό» χρήμα.

Από ότι φαίνεται, όμως, οι διαρροές αυτές προς τον τύπο έπεσαν θύμα της παντελούς αχρηστίας των συριζαίων, αφού πριν τις πράξουν παρέλειψαν να ρωτήσουν τους αρμοδίους του υπουργείου. Έτσι, στην πορεία διαπιστώθηκε ότι τα «κίνητρα» για χρήση πλαστικού χρήματος δεν θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, αφού αντιτίθενται σε Κοινοτική Οδηγία. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με προκλητικά tweet του Βαρουφάκη, οδήγησε τους....
διεθνείς τοκογλύφους να αποκαλύψουν το πραγματικό σχέδιο, που συζητάνε.
 
Οι πραγματικοί συντελεστές, λοιπόν, που τίθενται υπό συζήτηση είναι σε τρεις ταχύτητες και συγκεκριμένα 7,5%, 15% και 22%. Το αποτέλεσμα θα είναι η μείωση των τιμών σε είδη πολυτελείας, που κάνουν θραύση στην Εκάλη, προφανώς για να αποφύγουν το «στριπτίζ» της Κανέλλη.
 
Από την άλλη μεριά, ο απλός κόσμος θα δει να υπάρχουν αυξήσεις στις τιμές βασικών προϊόντων διατροφής, ειδών πρώτης ανάγκης και πολλά άλλα. Για άλλη μία φορά, δηλαδή, τον «λογαριασμό» θα κληθεί να τον πληρώσει ο απλός λαός, που θα δει την ζωή του να ακριβαίνει.
 
Ο Σύριζα φέρνει το τρίτο μνημόνιο, που θα συνδυαστεί με μία φοροκαταιγίδα που πλήξει τον ήδη δοκιμαζόμενο Ελληνικό Λαό. Αυτό το μνημόνιο θα υπερψηφιστεί από το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με πανηγυρικούς εναγκαλισμούς Βαρουφάκη – Γεωργιάδη. Μοναδική πηγή αντίστασης ενάντια στα μνημόνια, τους διεθνείς τοκογλύφους και την ποικιλόμορφη κατοχή της Πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή!