Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού

Την 19η Μαΐου του 2015 στην Πλατεία Ακριτών Πόντου στις Αχαρνές θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά η εκδήλωση Τιμής και Μνήμης της Χρυσής Αυγής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τον Κεμάλ Ατατούρκ και τις τουρκικές ορδές του.
Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται επί σειρά ετών, αφού για εμάς τους Χρυσαυγίτες η Εθνική Μνήμη αποτελεί προϋπόθεση και πυξίδα για τον Ελληνισμό του μέλλοντος.



Τον Μάιο του 2013 στην συγκεκριμένη εκδήλωση ομιλητής ήταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. Λίγους μήνες μετά το αντεθνικό καθεστώς του Μνημονίου εξαπέλυσε την κατ' εντολή των διεθνών τοκογλύφων πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής, που οδήγησε στον παράνομο και αντισυνταγματικό εγκλεισμό του Αρχηγού, αλλά και Βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επί 18 μήνες. Ένας εγκλεισμός που συνεχίζεται παρανόμως μέχρι σήμερα, αφού ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό ύστερα από 18μηνη κράτηση, γεγονός που αντιτίθεται σε κάθε έννοια Δικαίου. 

Σας παρουσιάζουμε εκείνη την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσή Αυγής στην εκδήλωση του 2013 για να τιμήσουμε τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.