Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ!

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, φιλόλογος

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει ήδη πολλάκις τοποθετηθεί μέσω δελτίων τύπου, ομιλιών των μελών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, άρθρων στο επίσημο έντυπο όργανο και συζητήσεων στα κατά τόπους γραφεία του ,στο ζήτημα της απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Καθόσον το φλέγον αυτό θέμα άπτεται του φυλετισμού, ήτοι του θεμελιώδους λίθου της εθνικιστικής ιδεολογίας, η Χρυσή Αυγή έχει με τρόπο ρητό και ανεπίδεκτο αμφισβήτησης αντιταχθεί στην ουσιαστική επαναφορά του εθνοκτόνου νόμου Ραγκούση, σε χειρότερη ομολογουμένως μορφή.

Το πράγμα είναι απλό. Ένα και ένα κάνουν δύο. Η ιθαγένεια δεν είναι υπηκοότητα, για να γίνεται με οιονδήποτε τρόπο αντικείμενο απόδοσης. Η ιθαγένεια δεν είναι καν νομικός  όρος. Είναι...
αμετάκλητη βιολογική  ιδιότητα. Η ιθαγένεια είναι αίμα, είναι γονίδιο που κάποιος είτε το έχει είτε όχι και άρα δεν πρόκειται ποτέ να το αποκτήσει. Ακόμα και στην οξύμωρη περίπτωση που η Πολιτεία παραχωρήσει κάτι το οποίο δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να παραχωρηθεί, ο αποδέκτης προφανώς και δεν δύναται να μετατραπεί σε ομογενή. Προς τι τότε η άρνησή μας;

Καταρχάς  τα δικαιώματα ημών των Ελλήνων θα εξισωθούν με αυτά των αλλοδαπών εισβολέων, καθώς θα αποκτήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, με άμεσο μελλοντικό κίνδυνο αλλοδαποί, με ελληνική ιθαγένεια, υποψήφιοι με την ψήφιση από ομοφύλους τους να καταλάβουν θέσεις στο κοινοβούλιο. Διάπλατα ανοίγεται παράλληλα ο δρόμος για την εισαγωγή αλλοδαπών στις παραγωγικές σχολές του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και για την επάνδρωση οργανικών θέσεων εργασίας στον δημόσιο τομέα. Η απώλεια της άσκησης της εξουσίας στην ίδια τους την πατρίδα από τους γηγενείς, ιθαγενείς Έλληνες είναι ορατή σε μια τέτοια περίπτωση.

Για να συμβούν δε τα ως άνω απευκταία πρέπει να επιτύχει η ενορχηστρωμένη νεοταξίτικη επίθεση κατά της φύσης της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο άνθρωπος ως ον βρίσκεται στο επίκεντρο του νηματόσταυρου των σκοπευτικών των διεθνών παρασκηνιακών δυνάμεων. Το σχέδιο της απόλυτης στρέβλωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι ανατρεπτικό του φυσικού-φυσιολογικού επιδιώκοντας την σύγχυση να αναγάγεται αυθαίρετα κάτι σε κάτι που δεν είναι. Αντιστοίχως και αναλόγως ανώμαλο με άλλα σημεία των καιρών, όπως η παραφιλολογία για το τρίτο φύλο και η διαπόμπευση ως ομοφοβικού κάθε υγιούς, εχέφρονος ανθρώπου που το αρνείται ή ακόμα και η λυσσαλέα άρνηση του θεϊκού στοιχείου και η εξύμνηση της αθεΐας.

Στην ουσία το πνεύμα είναι αυτό που δέχεται τα καταιγιστικά νεοεποχίτικα πυρά. Επειδή όμως  πνεύμα και αίμα (με την ανθρωπολογική, γενετική έννοια του όρου) είναι άρρηκτα δεμένα, στεντόρεια αντηχεί από χιλιάδες στόματα η φωνή: ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.