Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικός τουρκόφιλος σε συνέντευξή του σε τουρκική εφημερίδα απορεί "Με τη άνοδο της Χρυσής Αυγής και την αποδοχή της πάνω από 50% στα Σώματα Ασφαλείας"

Γράφει ο Αινείας

Μεγάλος "πόνος" έχει πιάσει τους 'μειονοτικούς' του ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και της αδυναμίας ελέγχου του φαινομένου από το καθεστώς.

Εκεί δε που τους πιάνει σύγκρυο είναι το γεγονός της δημοσκοπικής έκρηξης του Εθνικιστικού Κινήματος, στα σώματα Ασφαλείας και πιο συγκεκριμένα στην Αστυνομία και το Στρατό.

Όλα τα παραπάνω τα διαπίστωσε και ενημέρωσε την κοινή γνώμη της..... Τουρκίας, το 'μειονοτικό'; στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπουρνούς, που φέρει τον τίτλο του μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Υπεύθυνου Τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής, Διεθνών Σχέσεων, Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας, Ελληνισμού της Διασποράς του κόμματος της Κουμουνδούρου.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Birgun, που τον χρήζει ήδη Αντιπρόεδρο Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε τα εξής σχετικά με τη Χρυσή Αυγή και σχετικώς με την πολιτική αποδοχή της από την ελληνική κοινωνία:

"Δεν είναι αρκετό το να δικαστεί η Χρυσή Αυγή από τα δικαστήρια. Στις τελευταίες εκλογές, οι άνθρωποι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή, γνωρίζοντας ότι....
διέπραξε εγκλήματα. Ενώ σκότωσαν ένα άτομο, προέβησαν και σε πολλές επιθέσεις εναντίον των μεταναστών. Τα μέλη της προέρχονται, περισσότερο, από την κατώτερη τάξη. Επίσης και οι νέοι που πρόσκεινται σ’ αυτούς έχουν ελάχιστες έως σχεδόν καθόλου γνώσεις ιστορίας. Η Χρυσή Αυγή μεγαλώνει με φόβο και έλλειψη εμπιστοσύνης, όπως οι συντηρητικοί."

Ενώ παρακάτω οι "φίλοι" τούρκοι ρωτούν ένα "δικό" τους για τα Σώματα Ασφαλείας και τη συμπάθεια που έχουν στη Χρυσή Αυγή, καθώς με βεβαιότητα αντιλαμβάνονται πώς η νωθρότητα και η υποτακτικότητα των πολιτικού προσωπικού της Χώρας, δεν βρίσκει ευήκοα ώτα στα στελέχη των Δυνάμεων Ασφαλείας και έτσι όποια προκλητικότητα των "γειτόνων" δε θα μένει ΠΟΤΕ αναπάντητη.

Λέει λοιπόν ο "σύντροφος":
"Στις εκλογές που έγιναν τον Ιανουάριο, η Χρυσή Αυγή πήρε σχεδόν το 50% από τις κάλπες όπου είχαν ψηφίσει αστυνομικοί και βρισκόταν κοντά στα αστυνομικά κέντρα. Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Εντός της Αστυνομίας υπάρχουν ορισμένοι που βλέπουν με συμπάθεια τη Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν και μέσα στο Στρατό. Αλλά όχι τόσο, όσο στην Αστυνομία. Κατά τις εποχές του κοινωνικού ξεσηκωμού γίναμε μάρτυρες στο ότι ορισμένοι της Αστυνομίας είχαν ανάμιξη στη βία. Μετά από εμάς, η κατάσταση αυτή άλλαξε. Και θα συνεχίσει ν’ αλλάζει."

Πετάει και στο τέλος τη σποντούλα του ο κομισάριος ότι θα φροντίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να απαλλαγεί από τους "εθνικά ανήσυχους" στα Σώματα Ασφαλείας, πάντα στα "δημοκρατικά" πλαίσια που πρεσβεύει το κόμμα της Τσέκα, του Καμένεφ και του Μπέρια.

 Υ.Γ.
Ο "σύντροφος" όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα υποστηρίζει δήλωσε φανατικός υποστηρικτής της..... τουρκικής Φενέρμπαχτσε!!!

Υ.Γ.2
Όπως και να το κάνουμε πάντως μοιάζει φέρνει αρκετά προς... μογγολικής καταγωγής, άρα λογική η αγάπη προς Τουρκία.. Έμφυτη κατά κάποιο τρόπο.