Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τ.Ο,ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 20/5/2015 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



«Το Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον» για το σάπιο ανθελληνικό σύστημα του οποίου οι φόβοι επιβεβαιώνονται κάθε μέρα και περισσότερο όταν οι Έλληνες συρρέουν πλέον κατά εκατοντάδες στην Χρυσή Αυγή, την μοναδική Εθνική Αντίσταση. 


Κοσμοπλημμύρα και αυτή την Τετάρτη 20/5/2015 στην Τ.Ο Βορείων Προαστίων παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παρακρατικών μέσω δολοφονιών, διαρκών απειλών και άνανδρων επιθέσεων. 

Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχάλης Μπέλλος, καλωσόρισε τα όλο ζωντάνια και με αγωνιστική διάθεση νέα πρόσωπα της Τοπικής μας και ενημέρωσε άπαντες για τις προσεχείς δράσεις μας αλλά και εκδηλώσεις του κινήματος. 


Στην συνέχεια ο παλαιός, μαχητικός Συναγωνιστής και γραμματέας της Τ.Ο.Σαλαμίνος, Μιχάλης Παπαδημητρίου, καταιγιστικός όπως πάντα πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Το Εθνικό Κράτος» ξεκινώντας από την άθλια παραπληροφόρηση των διαπλεκόμενων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης σχετικά με το πως παρουσίασαν την αναφορά του στον προγενετικό έλεγχο που κάνουν όλες οι έγκυες μητέρες για να δουν την υγεία του παιδιού τους και την λάσπη που εκτόξευσαν σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίων του Κινήματός μας. Παρέθεσε επίσης λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την διαχρονική προσπάθεια των Παγκοσμιοποιητών να εξαλείφουν την εθνική ταυτότητα των Λαών, με στόχο τον αφανισμό τους προς δικό τους όφελος, όπως ακριβώς συμβαίνει και σήμερα στην Πατρίδα μας, σχέδιο το οποίο εκτελούν επάξια  οι ντόπιοι κυβερνώντες εντολοδόχοι τους.


Μετά τα χειροκροτήματα του κόσμου, ο Συναγωνιστής και μέλος της Κ.Ε. του Κινήματος Κώστας Αλεξανδράκης, πραγματοποίησε μια καταπληκτική ιδεολογική και ταυτόχρονα ιστορική αναφορά με θέμα «Πατριωτισμός και Εθνικισμός» με παραδείγματα και αναφορές στην σημερινή εποχή και το πως κάποιοι τυχάρπαστοι και κοινοί πολιτικοί απατεώνες καπηλεύονται τον «Πατριωτισμό» για φτιάχνουν περιουσίες. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πράγματι εντυπωσιακή, και όλοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο μόνος δρόμος για να σωθεί η Πατρίδα μας είναι ο Εθνικισμός όπως μόνο από την Χρυσή Αύγη εκφράζεται. 

Μετά τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος όλοι μαζί φώναξαμε με μια φωνή πώς «Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές και δεν πρόκειται κάνουμε ούτε βήμα πίσω».