Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΔΡΑΣΗ 1η ΜΑΪΟΥ 2015 ΚΗΦΙΣΙΑ

Ακούραστη, μαχητική, η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων δίνει πάντα το αγωνιστικό παρών με αλλεπάλληλες δράσεις.
Την Πρωτομαγιά ήρθε σε επαφή με μεγάλο αριθμό Ελλήνων πολιτών, ελπίζοντας να μας βλέπουν από εκεί ψηλά τα Αθάνατα αδέρφια μας Γιώργος Φουντούλης και Μάνος Καπελώνης και να πορεύονται για πάντα μαζί μας σε αυτό τον δύσκολο αγώνα για την πατρίδα που έχυσαν το αίμα τους.

 Μετά την δυναμική συμμετοχή της στην δράση, στα Διόδια Αφιδών, πολυμελές κλιμάκιο της Τοπικής με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής Μιχάλη Μπέλλο, μαζί με τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Κηφισιά», Ιωάννη Καπάτσο, έκαναν αισθητή την παρουσία τους και στην 61η Ανθοκομική έκθεση του Δήμου Κηφισιάς αλλά και στη ευρύτερη Περιοχή.



Διανεμήθηκε μεγάλος όγκος ενημερωτικού υλικού και υπήρξε καθολική ένθερμη υποδοχή από τον κόσμο, ο οποίος έχει καταλάβει πλέον ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη αντίστασης στα Ανθελληνικά ντόπια και ξένα συμφέροντα. 



Ακόμα μια φορά μετά τα σχόλια που ακούσαμε από τους απλούς Έλληνες όλων των ηλικιών, δικαιώνονται οι φόβοι του σάπιου συστήματος, ότι η Χρυσή Αυγή έρχεται και τίποτα δεν την σταματά για να ξεβρωμίσει ο Τόπος.