Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Είχαμε αερομεταφορά χρημάτων από την ΕΚΤ επί συγκυβερνήσεως Σανέλ;

Το μεγάλο αμαρτωλό μυστικό των διπλών εκλογών του 2012 έχει πλέον αποκαλυφθεί από την ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τότε δημοσιογράφο του MEGA, Μαρία Σπυράκη.
Τότε εν μέσω μίας διπλής εκλογικής διαδικασίας που στηριζόταν στην τρομοκρατία του κόσμου ότι «θα τελειώσουν τα λεφτά στα ΑΤΜ», αν χάσει η Νέα Δημοκρατία, είχαν προσγειωθεί στο Ελ. Βενιζέλος με άκρα μυστικότητα αεροπλάνα που μετάφεραν παλέτες με χαρτονομίσματα.

Στο βιβλίο που εξέδωσε προσφάτως η ΤτΕ επί διοικήσεως Γ. Προβόπουλου, αποκαλυπτόταν ότι οι «αεροπλανιές» ήταν δύο και συγκεκριμένα μία το 2011 και μία ακόμα ανάμεσα στις δύο εκλογές του 2012. Τώρα διαβάζουμε στον «Βηματοδότη» ότι οι «αεροπλανιές» που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν είναι δύο, αλλά... τρείς, με την τελευταία να γίνεται επί διοικήσεως Ι. Στουρνάρα. Σας παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από την καθεστωτική στήλη:

«Προτού σας αποκαλύψω τους κινδύνους μιας τέτοιας μεταφοράς ένας από τους πλέον αρμόδιους μου αποκάλυψε ωστόσο ότι υπήρξε και μια τρίτη αερομεταφορά, επί διοικήσεως στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ι. Στουρνάρα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι πότε έγινε αυτή η αερομεταφορά (εάν τελικά έγινε) και τι ποσό ήρθε στη χώρα μας μέσα στα κοντέινερ; Διότι, πώς να το κάνουμε, υπάρχει, όπως καταλαβαίνετε, διαφορά εάν ήρθαν επί κυβερνήσεως ΝΔ-ΠαΣοΚ ή επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο κ. Στουρνάρας έγινε διοικητής επί προηγούμενης κυβέρνησης και συνέχισε να είναι κεντρικός τραπεζίτης και με την παρούσα κυβέρνηση. Τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά, μάλιστα διάφοροι επισήμαναν ότι «τέτοιες ειδήσεις δεν λέγονται». Ρώτησα ωστόσο τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ και αντιπρόεδρο της προηγούμενης κυβερνήσεως Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος ορθά-κοφτά είπε ότι «επί των ημερών μου δεν γνωρίζω να υπήρξε και τρίτη αερομεταφορά χρημάτων». Συνεπώς τι έγινε;»

Ας πάρουμε και τις δύο πιθανότητες: Αν η «αεροπλανιά» έγινε επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ τότε έχουμε μία ακόμα απόδειξη ότι το παραμύθι του “success story” ήταν μία μεγάλη γαλαζοπράσινη απάτη. Αν, όμως, η «αεροπλανιά» έγινε επί συγκυβερνήσεως Σανέλ, τότε ανοίγει μία νέα διάσταση, αφού το παραμύθι της «πιστωτικής ασφυξίας» πάει περίπατο και αποδεικνύεται πως οι «τσακωμοί» μεταξύ Σύριζα και «εταίρων» είναι απλώς για τα μάτια του κόσμου.

Το γεγονός ότι «τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά», όπως σημειώνει ο «Βηματοδότης», μας δείχνει ότι όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι η μεταφορά έγινε επί Σανέλ. Αλλιώς οι συριζαίοι θα είχαν ξεμπροστιάσει ήδη τους νεοδημοκράτες, παρουσιάζοντας ακόμα και την ημερομηνία της μεταφοράς. Εκτός και αν η μεταφορά έγινε «κοινή συναινέσει» σε ημερομηνία πέριξ των εκλογών, όποτε ουδείς έχει συμφέρον να μιλήσει.

Το θέμα είναι ότι μέχρι πολύ προσφάτως (ο Στουρνάρας είναι Διοικητής της ΤτΕ μόλις από τον Ιούνιο του 2014) οι κυβερνώντες κοροϊδεύουν τον λαό και δέχονται αεροπλάνα φορτωμένα με μετρητά από τους διεθνείς τοκογλύφους, προκειμένου να συντηρηθούν στην εξουσία.