Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Το «Βήμα» αποκαλύπτει το ρόλο του Σύριζα στην μνημονιακή κυριαρχία πάνω στην χώρα μας

Το «Βήμα» είναι η μνημονιακή ναυαρχίδα του γνωστού ΔΟΛ και αυτά που γράφει απηχούν τις βαθύτερες σκέψεις του συστήματος, επεξεργασμένες ώστε να γίνονται προπαγάνδα προς τους αναγνώστες της εν λόγω φυλλάδας. Αυτό είναι ιδιαιτέρως αντιληπτό όταν φτάνει να αρθρογραφεί ο ίδιος ο διευθυντής της εν λόγω εφημερίδας.


Άρθρο έγραψε, λοιπόν, ο διευθυντής του «Βήματος», Καρακούσης, εντός του οποίου περικλείεται ο βαθύτερος λόγος που οι διεθνείς τοκογλύφοι ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ να υπάρξει η διακυβέρνηση Σύριζα. Θυμίζουμε ότι προεκλογικώς οι διεθνείς τοκογλύφοι είχαν μόνιμο στασίδι για τον Τσίπρα στις συναντήσεις τους και φρόντιζα, από κοινού με τα μνημονιακά ΜΜΕ, να παρουσιάσουν τον Τσίπρα ως τον «σωτήρα» της χώρας.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να παραθέσουμε το εξώφυλλο της άλλης εφημερίδας του ΔΟΛ, αμέσως μετά τις εκλογές, για να δείτε τι ακριβώς σημαίνει ότι εμφάνιζαν τον Τσίπρα ως «σωτήρα»:
Γράφει, λοιπόν, ο Καρακούσης στο άρθρο του με τίτλο «Το τέλος των ψευδαισθήσεων»: «Ο ελληνικός λαός έπρεπε να ζήσει και την εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ για να κατανοήσει το βάρος και τη συνθετότητα του οικονομικού και κατ' επέκταση του πολιτικού προβλήματος της χώρας».

Και συνεχίζει: «Χωρίς μνημόνιο και χωρίς τις προβλέψεις του, χωρίς εντέλει τη συγκατάθεση και βοήθεια των εταίρων και των πιστωτών μας, η χώρα ξεμένει από χρηματοδότηση, οι οφειλόμενοι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές δεν συλλέγονται με ευκολία, οι δαπάνες δύσκολα ελέγχονται, η ανάπτυξη δεν εξασφαλίζεται, οι επενδύσεις δεν προωθούνται, αντιθέτως κι αυτές που ήταν ώριμες να ξεκινήσουν εγκαταλείπονται ή απειλούνται με εγκατάλειψη.»

Απομακρύνοντας την προπαγάνδα που περιβάλλει το εν λόγω άρθρο, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για την ανάγκη των διεθνών τοκογλύφων να ενοχοποιήσουν τις αντιμνημονιακές ιδέες και να τις καταργήσουν στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Ο Σύριζα προφασίζεται ότι «διαπραγματεύεται» εντόνως, προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι η όποια διαπραγμάτευση είναι ανώφελη. Πάει στην Μόσχα, έχοντας πριν υπογράψει την επέκταση των κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, για να πείσει τον Ελληνικό Λαό ότι οι αμερικανοσιωνιστές και το ΔΝΤ είναι μονόδρομος.

Και, επιπροσθέτως, πήρε μαζί του τον Καμμένο για να δώσει και μια επικάλυψη γελοιότητας στο όλο μνημονιακό εγχείρημα για παραποίηση και καταστροφή όλων των εθνικών ιδεών, που προσβλέπουν στην ανάκτηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Ό,τι και να κάνουν όμως οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι κλεπτοκράτες εντολοδόχοι τους, αυτές οι Ιδέες παραμένουν αλώβητες, αφού εκπροσωπούνται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή!