Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΌΤΑΝ ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ

Γράφει ο Ι. Ιωαννιδης
 
Δευτέρα 20 Απριλίου αρχίζει η δίκη της σκευωρίας της Χρυσής Αυγής. Όλως παραδόξως σε διάφορους στύλους έχουν αναρτηθεί, από τους δολοφόνους της Μάρφιν,  κόκκινες αφίσες, με το μήνυμα »Ισόβια στους Ναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».
 
Λογικά αναρωτιέται κάποιος για....
τους χαρακτηρισμούς και για τα υποτιθέμενα εγκλήματα, αφού  κανένα όπλο ή πτώμα δεν υπάρχει, πέραν των εικόνων, που κατέβασαν οι υποτιθέμενοι κατήγοροι, με τη διαφορά ότι αυτές δεν έχουν καμιά σχέση με το Λαϊκό Σύνδεσμο. Όταν δεν υπάρχει  θύμα δεν υπάρχει και δολοφονία.
 
Ακόμα  όμως και σε περίπτωση που όντως διεπράχθη το έγκλημα, εντοπιστούν οι πιθανοί δράστες και αποδοθούν οι κατηγορίες, ο νομικός πολιτισμός επιβάλλει το τεκμήριο αθωότητας, μέχρι την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.  Μέχρι τότε όλοι πρέπει να μιλάνε για «φερόμενο δράστη», διότι σε κάθε άλλη περίπτωση εμποδίζουν το έργο της δικαιοσύνης και διαπράττουν βαρύτατα και μάλιστα αυτεπάγγελτα αδικήματα. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, η μεν δίκη έχει γίνει από τα κανάλια της διαπλοκής, η δε απόφαση ισοβίων έχει ανακοινωθεί από τις αφίσες των φερόμενων δολοφόνων της Μάρφιν. Για να μην ξεχνιόμαστε στην περίπτωση του εμπρησμού του υποκαταστήματος της τράπεζας υπήρχαν και πτώματα και πιθανοί δράστες, που εντελώς τυχαία ταυτίζονται με αυτούς που κρέμασαν τις αφίσες της αποφάσεως στους στύλους προ της δίκης. Είναι μια υπόθεση που παραμένει ανοιχτή και αποτελεί ευθύνη της δικαιοσύνης, οι δολοφόνοι των αθώων εργαζομένων και του αγέννητου βρέφους, όποιοι και αν είναι, να λογοδοτήσουν.
 
Σχετικά με τη φράση »Τσακίστε τους Ναζί» κάποιος θα πρέπει να πληροφορήσει τους κεερφάδες, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει ναζιστικό κόμμα από το 1944. Αν πάλι επιμένουν να αναφέρονται οπωσδήποτε σε νεοναζί, ας κοιτάξουν στην Ουκρανία, που ως γνωστόν ήταν φίλοι της προηγούμενης κυβέρνησης και δεν πήγε να τους τσακίσει κανείς υπουργός αλλά να τους κάνει χειραψία.
 
 
Παράλληλα με τις αντιρατσιστικές πορείες των κουκουλοφόρων, που έχουν αναρτήσει τις αφίσες, η ΑΔΕΔΥ προκήρυξε στάσεις εργασίας, όχι γιατί αυτοκτόνησαν χιλιάδες Έλληνες ούτε γιατί έχουν καταστρατηγηθεί τα εργασιακά δικαιώματα των μελών της, αλλά για να συμμετέχουν τα συνδικαλιστικά της στελέχη στα λαϊκά δικαστήρια του πεζοδρομίου κατά της Χρυσής Αυγής. 
 
Πρακτικά προσπαθούν να υποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη και να επιβάλλουν τις αποφάσεις τους
Κοντά τους και το ιστορικά αποδεδειγμένα εγκληματικό ΚΚΕ, που όπως πάντα πρότεινε τα γνωστά ανταρτοδικεία της κυβέρνησης του βουνού, με ανάκτορο στον Περισσό και έδρα την Εκάλη. Ας ασχοληθούν οι σύντροφοι με το προλεταριάτο που πεθαίνει της πείνας με την νέα εισβολή του ΔΝΤ γιατί τα υπόλοιπα είναι θέμα δικαιοσύνης και ας επιτρέψουν έλεγχο των βιβλίων τους, μήπως αυτοί υπάγονται στην συνθήκη του Παλέρμο, ως η μόνη γνήσια εγκληματική οργάνωση.
 
  Τ.Ο. Θεσσαλονίκη