Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στον real fm έδωσε ο συριζαίος βουλευτής Μητρόπουλος, ο οποίος είπε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα απ’ όλα, ότι η περιλάλητη συμφωνία με τους «εταίρους» μας (διεθνείς τοκογλύφους) θα γίνει τον Ιούνιο, στο παρά πέντε της χρεοκοπίας, για να δοθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι οι Τσιπροκαμμένοι διαπραγματεύτηκαν σκληρά και ότι συμβιβάστηκαν όταν δεν είχαν άλλη επιλογή, από την πτώχευση της χώρας: «Δεν θα υπάρξει σύντομα συμφωνία- πριν από το δεύτερο 15νθήμερο του Ιουνίου- καθώς όλοι θα θέλουν να εξαντλήσουν όλο το χρόνο».
 
Εν συνεχεία, ο συριζαίος βουλευτής είπε –εμμέσως πλην σαφώς- ότι η «συμφωνία» του Ιουνίου θα....
είναι Μνημόνιο με μέτρα και προανήγγειλε δημοψήφισμα, για να πέσει η ευθύνη της αποδοχής του στον ελληνικό λαό (που θα βομβαρδίζεται με εκβιαστικές «πληροφορίες» ότι αν ψηφίσει αρνητικά, την άλλη μέρα δε θα έχει να φάει ούτε ένα κομμάτι ψωμί…): «Όποια συμφωνία και αν γίνει και έντιμη να γίνει -που δεν το βλέπω- γιατί θα έχει δόση μέτρων να τύχει της προέγκρισης του λαού μας. Το ερώτημα σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα μπορούσε να είναι: «Με δεδομένη την παραμονή στο ευρώ οι δανειστές μας,  ζητούν αυτό το πακέτο, συμφωνείτε ή όχι;».
 
Πρόβλεψη: όπως κι αν παρουσιάσουν το νέο Μνημόνιο οι Τσιπροκαμμένοι, κι όσους εκβιασμούς κι αν κάνουν στον ελληνικό λαό προκειμένου να το αποδεχθεί με ευθύνη του, τον Ιούνιο θα γίνει η αρχή του πολιτικού τους τέλους!