Κυριακή 19 Απριλίου 2015

ΒΗΜΑ: "ΚΟΜΜΑ ΣΕ… ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ"

Ενώ ο φον Αντωνάκης δε λέει να παραδεχτεί την δεινή ήττα του και ονειρεύεται την… μεγάλη επιστροφή, «προβληματισμός και κινητικότητα» υπάρχει στη νουδούλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου σε κάτι τέτοια (λόγω εσωτερικής πληροφόρησης…) «Βήματος».
 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νουδούλα είναι «κόμμα σε απόγνωση»: «Είμαστε ένα κόμμα σε απόγνωση και αυτό φαίνεται παντού και κυρίως το έχουν αντιληφθεί οι αντίπαλοί μας και το έχουν σχεδόν αποδεχθεί οι φίλοι και τα στελέχη μας» τονίζει στο «Βήμα» κεντρικό στέλεχος της ΝΔ με μακρά διαδρομή».
 
Επίσης, τονίζεται ότι τη φήμη περί…
προώρων εκλογών, την διαδίδει ο Αντωνάκης για να κερδίσει πολιτικό χρόνο και ότι οι δελφίνοι τα’ χουν βρει μεταξύ τους, για να χτυπήσουν τον… αμετακίνητο από την καρέκλα του, κοινό τους εχθρό: 

 «Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους επιμένουν οι δελφίνοι, βαρόνοι και αμφισβητίες, οι οποίοι έχουν βρει modus vivendi και έχουν συμφωνήσει σε όλα».
 
Τέλος, δίνεται έμφαση στη χθεσινή δήλωση της Ντόρας, που προανήγγειλε ανάληψη συγκεκριμένης πρωτοβουλίας για τη διεξαγωγή εκτάκτου Συνεδρίου, μέσω του οποίου θα γίνει η εκπαραθύρωση του Αντωνάκη, αλλά και σε κάποιο «δείπνο του Βαρδάρη», με τη συμμετοχή στελεχών της νουδούλας και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Τζιτζικώστα, τον οποίον προωθούν διάφορα κέντρα για διάδοχο.
 
Σε κάθε περίπτωση, είτε με τον Αντωνάκη είτε με άλλον, η νουδούλα είναι μια τελειωμένη υπόθεση, οριστικά καταδικασμένη στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Κι όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν οι παροικούντες την Συγγρού και μας… αδειάσουν τη γωνιά, τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς και την πατρίδα!