Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 22/4/215 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΗΣ ΓΡΑΙΚΟΣ

 
Με έκδηλη αγάπη και έντονο αγωνιστικό παλμό, πλήθος κόσμου αγκάλιασε και αποθέωσε το πραγματικό υγιές μέλλον της Πατρίδας μας, στο πρόσωπο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής, Γραικό Φώτιο στα γραφεία της τοπικής Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 22/4/2015.


Ο Γραμματέας της Τοπικής Μιχαήλ Μπέλλος, ενημέρωσε τα μέλη σχετικά με τις προσεχείς δράσεις μας και παρουσίασε τα νέα έντυπα της Τοπικής που θα διανεμηθούν.

Ο νεότερος Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (γεγονός το οποίο επιμελώς αποκρύπτουν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης) Συναγωνιστής Φώτης Γραικός, πραγματοποίησε μια άκρως εμπεριστατωμένη και τεκμηριωμένη ανάλυση σχετικά για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, καλύπτοντας όλο το φάσμα, από την Δίκη παρωδία του σάπιου συστήματος εναντίων των Συναγωνιστών μας, μέχρι και το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχουν φέρει οι ξενόδουλες κυβερνήσεις, την πατρίδα μας.

Στη συνέχεια, υπήρξε ουσιαστική παρέμβαση από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. της Χρυσής Αυγής, Κώστα Αλέξανδράκη, ο οποίος ξεμπρόστιασε τα φερέφωνα του συστήματος και εντολοδόχους ξένων συμφερόντων, που προσπαθούν να εκβιάσουν την δικαιοσύνη στη Δίκη των Συναγωνιστών μας, φτάνοντας σε σημείο να δίνουν εντολή στους δικαστές ότι για την Χρυσή Αυγή και μόνο, δεν πρέπει να ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύσει για όλους σε όλο τον κόσμο, μέχρι και για τους χειρότερους εγκληματίες. 

 Έπειτα, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης συνομίλησε με πλήθος παρευρισκομένων δίνοντας την υπόσχεση για νέα συνάντηση στην Τοπική των Ηρωικών Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. 

Όλοι οι Συναγωνιστές δήλωσαν έτοιμοι για νέους, ακόμη σκληρότερους αγώνες, ενωμένοι σαν γροθιά αναφωνώντας το σύνθημα: «Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι Φυλακές, Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές» κλείνοντας την ομιλία με τον Ύμνο του Κινήματος.