Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Η αναξιοπιστία χτύπησε κόκκινο - Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το Newsit

Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια για να αποδείξεις την εμπάθεια και την συστηματική προσπάθεια παραπληροφόρησης και κατασυκοφάντησης της Χρυσής Αυγής από "έγκυρες" ενημερωτικές ιστοσελίδες, όταν τα πράγματα μιλούν από μόνα τους.


Σε ένα ανυπόγραφο (ευτυχώς για τον άσχετο συντάκτη, γιατί θα γελοιοποιούνταν με ονοματεπώνυμο) κείμενο στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευαγγελάτου, newsit καταγράφεται ένα δήθεν αντικειμενικό ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν σήμερα στην διάσκεψη των Προέδρων στην Βουλή όπου συμμετείχε ο παράνομα προφυλακισμένος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς. Με σαφή την διάθεση του αναξιόπιστου συντάκτη να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τον Λαϊκό Σύνδεσμο, στο ψευδές ρεπορτάζ γίνεται λόγος για την "Ζωή και το βιολί της" και ότι "ο Νίκος Παππάς την αποθέωσε...".

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς ουδέποτε αποθέωσε την Πρόεδρο της Βουλής, τουναντίον τόνισε τις σαφείς και ξεκάθαρες ιδεολογικές διαφορές με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναφορικά με το θέμα του εισαγγελέα Φυλακών Κορυδαλλού που γίνεται ρυθμιστής του Πολιτεύματος, επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι με αυτόν τον τρόπο καταλύεται το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία. Αυτό δεν είναι μόνο θέση της Προέδρου της Βουλής, αλλά και πολλών άλλων πολιτικών προσώπων που δεν έχουν εμπάθεια και παρωπίδες, όπως ο κ. Κατρούγκαλος. Το γεγονός πως προέρχονται από αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα προσδίδει μεγαλύτερο κύρος στην ορθή κρίση τους.

Ο Συναγωνιστής Παππάς μάλιστα σήμερα έλαβε άδεια για να συμμετάσχει στην διάσκεψη των προέδρων (κι αυτό ήταν η δεύτερη φορά που γίνεται και όχι η πρώτη, αφού και η φωτογραφία στο ρεπορτάζ του Newsit είναι από την προηγούμενη Παρασκευή), αλλά του απαγορεύθηκε η συμμετοχή στην επιτροπή Οικονομικών! Είναι ξεκάθαρο πως οι αποφάσεις του εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού γίνονται κατά το δοκούν και έχουν πολιτική στόχευση κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.

Τέλος, κι από αυτό μόνο αποδεικνύεται πως το ρεπορτάζ είναι για τα σκουπίδια, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ονομάζεται Χρήστος. Ακούτε εκεί στο Newsit; ΧΡΗΣΤΟΣ και όχι Νίκος όπως έχετε γράψει 3 φορές! Ο Νίκος Παππάς είναι ο υπουργός Επικρατείας του Σύριζα κι αυτός δεν αποθεώνει την Ζωή Κωνσταντοπούλου για άλλους λόγους...