Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Μ-Λ ΒΑΛΑΒΑΝΗ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙΑ… ΕΓΩ ΠΑΩ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ

Δήλωση με την οποία καλεί την μ-λ (μαρξίστρια-λενινίστρια) αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών Βαλαβάνη («να με λέτε Νάντια», όπως είπε και στις απολυμένες καθαρίστριες την πρώτη μέρα της στο υπουργείο…) να εγκαταλείψει άμεσα την πολιτική, έκανε ο εκπρόσωπος των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ Δημήτρης Βαρνάβας, γιατί η μ-λ πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο κι όχι σε δημόσιο νοσοκομείο, προσφάτως που αρρώστησε.

«Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν», δήλωσε ο Βαρνάβας, ο οποίος εκτός των άλλων τυγχάνει και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ποια ήταν η απάντηση της μ-λ με τις καπιταλιστικές συνήθειες; Αφού διαμαρτυρήθηκε για την παραβίαση του…
ιατρικού της απορρήτου, δικαιολογήθηκε πως νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο καθότι ήταν εργαζόμενη σε ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία και εκεί νοσηλεύονται οι υπάλληλοί της.

Εξέφρασε δε την απόλυτη εμπιστοσύνη της στα δημόσια νοσοκομεία, εννοώντας προφανώς ότι τα εμπιστεύεται για να νοσηλεύεται σ’ αυτά –υπό άθλιες συνθήκες- ο λαουτζίκος κι όχι η αφεντιά της και οι «εκλεκτοί» όμοιοί της.

Είπαμε, ο κομμουνισμός θέλει καλοπέραση…