Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ο μόνος ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων: Λέμε ΟΧΙ!

Προεκλογικώς ο Σύριζα υποσχόταν προς τους λαθρομετανάστες ότι θα κλείσει τα κέντρα κρατήσεως, θα τους απελευθερώσει και πάλι στις υποβαθμισμένες γειτονιές των Ελλήνων. Στους Έλληνες από την άλλη υποσχόταν ότι θα... σκίσει το μνημόνιο και θα καταργήσει όλα τα μνημονιακά μέτρα με «ένα νόμο και ένα άρθρο».


Οι Έλληνες προ της 25ης Ιανουαρίου ήξεραν μονάχα την κατάσταση που βίωναν υπό την διακυβέρνηση των ληστρικών συμμοριών, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενίοτε με την συνδρομή πρόθυμων υποστηλωμάτων, όπως το κόμμα Καρατζαφέρη και το κόμμα Κουβέλη. Η πραγματικότητα αυτή στο οικονομικό πεδίο ήταν η συνεχής επέκταση της λιτότητας και οι κινήσεις αβρότητας προς τους διεθνείς τοκογλύφους, με τα λεφτά και τον πόνο των Ελλήνων. Στο πεδίο της διαχείρισης του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος , η πάγια τακτική ήταν οι προσπάθειες να κατηγορηθούν οι Έλληνες για «ρατσισμό», επειδή δεν ήθελαν την υποβάθμιση του βιωτικού τους επιπέδου, της γειτονιάς τους, επειδή δεν ήθελαν την εγκληματικότητα έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.

Η 25η Ιανουαρίου πέρασε και εν τέλει έχουμε μία νέα κυβέρνηση Σανέλ, την οποία οι Έλληνες τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, γνωρίζοντας ότι υπάρχει μία σαφέστατη διαφωνία της λαϊκής βούλησης με την μεταναστευτική πολιτική της κυβερνήσεως. Από την μία όμως η λαχτάρα να ξεφορτωθούν τις εγκληματικές γαλαζοπράσινες συμμορίες και από την η ελπίδα ότι μπορούν να γίνουν αλλαγές στην οικονομική πολιτική, οδήγησαν τους Έλληνες να δείξουν ανοχή στην συγκυβέρνηση.

Στις 50 ημέρες που έχουν περάσει από την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους υπουργούς, φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σύριζα έναντι των Ελλήνων έχουν ματαιωθεί οριστικώς και αμετακλήτως. Ανερυθρίαστα το δήλωσε ο Βαρουφάκης από την λίμνη Κόμο ότι «η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να καθυστερήσει την εφαρμογή κάποιων προεκλογικών εξαγγελιών». Από την άλλη μεριά οι υποσχέσεις έναντι των λαθρομεταναστών, έως τώρα τηρούνται στο ακέραιο. Εν μία νυκτί άρχισαν να κλείνουν τα κέντρα κράτησης και οι Έλληνες είδαν με φρίκη τα λεωφορεία να ξεφορτώνουν στην Ομόνοια στίφη παρανόμων μεταναστών.

Η νέα υπουργός, αρμόδια για την μεταναστευτική πολιτική, δήλωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση πρόκειται να νοικιάσει μέχρι και διαμερίσματα για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». Κούνησε, μάλιστα, και το δάκτυλο στους Έλληνες λέγοντας ότι αν τους ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, τότε μπορεί να τους πάρει στο Υπουργείο. Αυτό, βεβαίως, θύμισε τον υπόδικο συνδικαληστή του Σύριζα, Φωτόπουλο, ο οποίος έλεγε να πιούν «ξυδάκι» όποιοι διαφωνούν με τις αναγκαστικές επιδοτήσεις που θα λαμβάνει η συνδικαλιστική του οργάνωση από τους εργαζομένους.  
Την ίδια ώρα υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και άλλοι Έλληνες που είναι άστεγοι, όμως ουδείς ασχολείται με αυτούς. Οι αρμόδιοι υπουργοί, αναφερόμενοι στους λαθρομετανάστες, προαναγγέλλουν ότι θα τους βοηθήσουν να βρουν δουλειές. Την ίδια ώρα υπάρχουν πάνω από 1,5 εκ. Έλληνες άνεργοι, όμως ουδείς ασχολείται με αυτούς.

21 Μαρτίου παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού και ποια πιο ταιριαστή ημέρα, άραγε, για να καταγγείλει κανείς τον φριχτό ρατσισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Δεν πρόκειται για «πρόκληση» όπως ισχυρίζονται οι έμμισθοι και επαγγελματίες του «αντιρατσισμού», που τσεπώνουν χιλιάδες ευρώ από την Μέρκελ για να υβρίζουν την Χρυσή Αυγή και εκατομμύρια ευρώ από τους διεθνείς τοκογλύφους για να προωθούν την παγκοσμιοποίηση και τον πολυφυλετισμό. Είναι απλώς η βούληση ενός ολόκληρου Λαού για Ελπίδα, Αξιοπρέπεια και Ζωή, είναι απλώς η απαίτηση των Ελλήνων για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Πεδίον δόξης λαμπρόν, λοιπόν, για «αντιφασίστες» - «δημοκράτες» - «αντιρατσιστές» και «φιλάνθρωπους». Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα να ρωτήσουν τον Ελληνικό Λαό τι ακριβώς θέλει. Ας κάνουν ένα δημοψήφισμα, να δούμε πόσο θα σεβαστούν την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, πόσο θα καταπιούν τις τοξικές μαρξιστικές ιδεοληψίες τους, ακούγοντας το αποτέλεσμα.

Στην χώρα που ο κάθε παράνομος, λαθραίος μετανάστης μπορεί να κερδίζει της ες αεί νομιμοποίηση και παραμονή του καταγγέλλοντας ψευδώς ότι τον εξύβρισε ένας Έλληνες, δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για οποιονδήποτε άλλο «ρατσισμό», πέραν από τον ρατσισμό και τις διακρίσεις που βιώνουν οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την χώρα. Γι’ αυτό διαδηλώνουμε, συγκεντρωνόμαστε και διατρανώνουμε το φρόνημά μας:

Όταν το αντεθνικό Κράτος αδιαφορεί προκλητικά μπροστά στην εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, ενώ ταυτόχρονα σπαταλά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών

Όταν τα φιλελεύθερα και μαρξιστικά κόμματα βαφτίζουν την εισβολή εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ως «φιλοξενία και ένταξη στην ελληνική κοινωνία»

Όταν οι παρακρατικές συμμορίες της Αριστεράς προχωρούν σε επιδρομές μαζί με λαθρομετανάστες, τρομοκρατώντας απροστάτευτους Έλληνες και Ελληνίδες υπό την ανοχή των αστυνομικών αρχών

Όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το Λαό μας με ενοχικά «ρατσιστικά» σύνδρομα, αρνούμενα να αναγνωρίσουν στους Έλληνες το δικαίωμα να αντιδρούν στην ισλαμοποίηση της Πατρίδος μας

ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Ενάντια στην λαθρομετανάστευση και κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία την ενθαρρύνει προς όφελος των καπιταλιστών και εις βάρος του Λαού μας!

Σάββατο 21 Μαρτίου, Ώρα 19.00
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Δηλιγιάννη 50 - Σταθμός Λαρίσης