Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Δίκη ή «μάθημα Δημοκρατίας»; Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Την απάντηση ας δώσει η Δικαιοσύνη και όχι η κόκκινη Χούντα των ΜΜΕ

Απόλυτη η κυριαρχία της αριστεράς, κυριαρχία ιδεολογική και πολιτική από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας. Αυτής της κυριαρχίας αποτέλεσμα είναι η σφοδρή κι ολοκληρωτική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων και των τηλεοπτικών σταθμών.

Θα επανέλθουμε στο θέμα προηγουμένως όμως θα αναφερθώ στην επικείμενη δίκη τόσο εμού όσο και των υπολοίπων βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής. Σε μία δίκη, που με μία κατηγορία εφεύρεση, αυτήν της περίφημης “εγκληματικής οργανώσεως”, που κανένας δεν γνωρίζει πότε και από ποιους συγκροτήθηκε, υποτίθεται ότι έχει αποκλειστικά και μόνο ποινικό χαρακτήρα, αλλά είναι φανερό ότι είναι βαθύτατα πολιτικό.

Ελπίζω η Δικαιοσύνη να φανεί αντάξια των περιστάσεων και να μη προβεί σε μία πολιτική δίωξη αλλά να εξετάσει αυτό που την αφορά αποκλειστικά και μόνο, δηλαδή το κατά πόσον κάποιοι ευθύνονται για εγκληματική δράση, κατά πόσο ενέχονται σε συγκεκριμένα αδικήματα και παραβιάσεις του νόμου. Προπαντός καλείται η Δικαιοσύνη να αποδειχθεί ότι είναι πραγματική εξουσία της πολιτείας σύμφωνα με το Σύνταγμα και όχι αποτέλεσμα ενός νοσηρού πολιτικού κλίματος, το οποίο δημιούργησαν οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι των φυλλάδων και των καναλιών. Όλων αυτών υποτίθεται των ανεξάρτητων ΜΜΕ, τα οποία έχουν μέχρι στιγμής κάνει σωρεία από τηλεδίκες και καταδίκες της Χρυσής Αυγής.

Έχουν πει κάθε είδους ψέμα εις βάρος μας, έχουν εξαπολύσει εναντίον μας κάθε είδους συκοφαντία χωρίς να μας δώσουν το ιερό δικαίωμα κάθε κατηγορουμένου, να απαντήσουμε στην λάσπη τους.

Λύσσα και υποκρισία
 
Ένα μικρό δείγμα για το πόσο υποκριτές είναι πόσο ελάχιστα αντικειμενικοί και πόσο εμπαθείς οι άνθρωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ορφανά το Μαρξ και του Στάλιν, πήραμε από την πρόσφατη δίκη του συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη με την Λιάνα Κανέλλη.
Εκατοντάδες τα άρθρα που εγράφησαν κατά της απαλλακτικής αποφάσεως και ανάλογες οι επιτιμητικές αναφορές σε τηλεοπτικές εκπομπές. Εάν το δικαστήριο καταδίκαζε τον συναγωνιστή Κασιδιάρη τότε όλα θα ήταν καλά, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα για αυτούς. Τώρα επειδή η Δικαιοσύνη λειτούργησε ανεξάρτητα και σύμφωνα με τον νόμο, όχι μόνον δυσαρεστήθηκαν, αλλά επετέθησαν ευθέως και ένας μάλιστα πολιτικός της Ν.Δ. μίλησε ευθέως για… ντροπή!

Έτσι βλέπουν την Δικαιοσύνη οι “νταβατζήδες” αυτού του τόπου. Όποτε τους βολεύουν οι αποφάσεις της είναι όλα ωραία και καλά, όποτε όμως βγει μία απόφαση και μία κρίση αντίθετη με την προπαγάνδα που αυτοί καλλιεργούν από τα κανάλια της διαφθοράς, τότε ξεχνούν κάθε είδους σεβασμό προς τους θεσμούς, τους οποίους υποτίθεται ότι σέβονται.

Είναι γνωστό αν και σήμερα που γράφω αυτό το άρθρο δεν έχω πάρει την σχετική προβλεπόμενη από τον νόμο κλήση, ότι η δίκη μου, η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ορίστηκε για την 20η Απριλίου 2015. Το πώς τώρα πριν πάρουν οι κατηγορούμενοι κλήση το μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, αυτό είναι ένα άλλης τάξεως πρόβλημα, δευτερεύουσας σημασίας για την ουσία της υποθέσεως, η οποία είναι η εμπάθεια, το μίσος και η χολή με την οποία αντιμετωπίζουν μία δίκη, στην οποία δίκη ο κάθε κατηγορούμενος είναι αθώος μέχρι την καταδίκη του.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εμπάθειας και το παρακάτω απόσπασμα από γνωστό αρθρογράφο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ»;

Π. ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ: «Πιο ταιριαστή μέρα για να ξεκινήσει η δίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής θα ήταν η 21η Απριλίου, ώστε να «δικαστούν» μαζί και όσοι αθωώνουν αναδρομικά τη χούντα, σαν τάχα επιτυχημένη στα οικονομικά. Αλλά και στις 20 καλά είναι, για ν’ αρχίσουν να παίρνουν μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης οι δολιοφθορείς της δημοκρατίας και αρνητές της δικαιοσύνης.»

Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα γιατί στην συνέχεια στο κείμενό του ο αρθρογράφος λέει άλλα πολλά… Θα ασχοληθούμε μόνον με τα παραπάνω, τα οποία δείχνουν όχι μόνον την εμπάθεια, το μίσος και την χολή εναντίον μας από τις γραφίδες του καθεστώτος, αλλά και το πως αντιλαμβάνονται την Δικαιοσύνη.

Κατ’ αρχάς, τι σχέση μπορεί να έχει η δίκη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής με την 21η Απριλίου; Θα μας καταδικάσουν και για την 21η Απριλίου;… Πόσο μίσος πρέπει να έχει κανείς μέσα του για να φτάνει σε τέτοιου είδους παραλογισμό; Άλλωστε εμείς στα χρόνια της 21ης Απριλίου ήμασταν παιδιά, δεν ήταν όμως παιδιά τα αφεντικά των φυλλάδων και των τηλεοπτικών σταθμών, τα οποία πληρώνουν τους εμπαθείς κονδυλοφόρους οι οποίοι επί των ημερών του στρατιωτικού καθεστώτος έκαναν χρυσές δουλειές και επλούτησαν στην διάρκεια της 21ης Απριλίου.

Επίσης ο αρθρογράφος της Καθημερινής, μας αποκαλεί δολιοφθορείς της δημοκρατίας και αρνητές της δικαιοσύνης. Το πρώτο ερώτημα που έχουμε να θέσουμε είναι ποιας δημοκρατίας; Της δημοκρατίας των σκανδάλων, της ληστείας του χρηματιστηρίου, των εθνικών εργολάβων, της χρεοκοπίας; Αλλά και πάλι δεν κατηγορούμεθα για αυτό!

Καμμία δολιοφθορά δεν κάναμε στην δημοκρατία και ούτε είναι αντικείμενο της δίκης ένα αυτής της μορφής αδίκημα! Λεπτομέρεια όμως αυτό για τον κατήγορό μας, ο οποίος μας αποκαλεί και αρνητές της δικαιοσύνης! Ούτε για αυτό κατηγορούμεθα, αλλά για να αντιληφθείτε πως εννοεί και πως βλέπει την δίκη μας η πανίσχυρη τέταρτη  εξουσία της ψευτοδημοκρατίας, οι “νταβατζήδες” των φυλλάδων και της τηλεοπτικής αποχαύνωσης, χρησιμοποιεί την φράση “να αρχίσουν να παίρνουν μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης”, αναφερόμενος σε μία δίκη!

Αυτό είναι μία δίκη; Δεν είναι δίκη η διερεύνηση της αληθείας και κατά πόσον είναι ένοχος ένας κατηγορούμενος;  Εάν εννοούν δίκη το να “πάρουμε μαθήματα δημοκρατίας και δικαιοσύνης”, όπως αυτοί την εννοούν, τότε μιλάμε για μία εκδικητική διαδικασία χωρίς καν το δικαίωμα στο τεκμήριο της αθωότητος. Τελικά, μήπως “φασίστες”  με την έννοια που έχει σήμερα ο όρος είναι όλοι αυτοί που μας κατηγορούν και όχι εμείς;

Επίσης πολλοί δημοσιογράφοι λένε ότι θα είναι η πρώτη ναζιστικού τύπου δίκη μετά από δεκαετίες!

Λες και εμείς είχαμε τίποτε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, κηρύξαμε κάποιον παγκόσμιο πόλεμο και είμαστε εγκληματίες πολέμου! Ο παραλογισμός τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η σπορά έπεσε, το Ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, δεν μας συγχωρούν και φρίττουν στην σκέψη ότι γεννήθηκε και υπάρχει δυνατό στην Ελλάδα ένα Κίνημα εθνικιστικό ενάντια στην απόλυτη μαρξιστική τυραννία σε πολιτική και ιδεολογία και ενάντια επίσης στη διεφθαρμένη αστική κεντροδεξιά που υπήρξε ο βολικός συνέταιρός στους και γιατί όχι ο πάτρωνάς τους στο ολέθριο σχέδιο της παρακμής του Έθνους μας.

Η πολιτική μας δίωξη είναι αποτέλεσμα του φόβου και του πανικού ενός αμαρτωλού καθεστώτος που είδε ξαφνικά να γεμίζουν πλατείες και δρόμοι με δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστών οι πόλεις της Ελλάδος. Ό,τι και να κάνουν όμως η σπορά έπεσε, το ποτάμι ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ