Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Βασίλης Καπερνάρος: "Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση - Είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας"

Την ωμή αλήθεια, το ότι δηλαδή η δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αποτελεί μια πολιτική σκευωρία, παραδέχεται με συνέντευξη του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία" ο πρώην βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος.


Συγκεκριμένα στην ερώτηση: «Στις 20 Απριλίου ξεκινά η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής. Ως δικηγόρος, αλλά και ως πολιτικός, ποια είναι η άποψη σας;»  απαντά ως εξής: «Η Χρυσή Αυγή ως κόμμα δεν είναι εγκληματική οργάνωση. Αυτό είναι ένα κατασκεύασμα που εξυπηρέτησε πρόσκαιρα πολιτικές σκοπιμότητες, εναντίον της νομιμότητας. Έως τώρα κανένα στοιχείο δεν οδηγεί στο ότι βουλευτής είχε ....
ενεργό συμμετοχή είτε στην ανθρωποκτονία του παιδιού είτε σε άλλες εγκληματικές πράξεις».

Ο Καπερνάρος δεν κάνει τίποτε άλλο από το να περιγράφει την πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, η οποία δημιουργήθηκε κάτω από τις άθλιες μεθοδεύσεις της Χούντας Σαμαρά και της παράγκας Αθανασίου, όπως άλλωστε φάνηκε από τις ομολογίες Μπαλτάκου και την χυδαία τηλεφωνική διαταγή του πρώην πρωθυπουργού για «ειδική μεταχείριση» στους κατηγορούμενους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

 Γι΄αυτό, άλλωστε, και η σκευωρία αυτή είναι καταδικασμένη στην πλήρη αποτυχία και στην μετέπειτα κατάρρευση της, στην δίκη που θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου.
Γιώργος Μάστορας