Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Δύο δημοσκοπήσεις το επιβεβαιώνουν: Τρίτη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή - Καταρρέει η Νέα Δημοκρατία!

Όλες πλέον οι δημοσκοπήσεις, ακόμα και των εταιρειών που αμείβονται από τον κρατικό κορβανά, ώστε να μισούν και να επιχειρούν την απόκρυψη των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, επιβεβαιώνουν, παρά τις όποιες αποκλίσεις, δύο αλήθειες του παρόντος πολιτικού σκηνικού.


Η πρώτη είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ανοίγοντας την «ψαλίδα» από τα υπόλοιπα κόμματα, που καταποντίζονται, ενώ η Νέα Δημοκρατία υφίσταται μία πρωτοφανή καθίζηση, που δεν δείχνει να έχει σταματημό.

Σας παρουσιάζουμε αρχικώς την δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για την ζητωσαμαρική – έως προσφάτως – εφημερίδα «Παραπολιτικά», η οποία τώρα προσπαθεί να γίνει πιο συριζαίικη και από τον Σύριζα, εμφανίζοντας ένα πραγματικά εξωπραγματικό ποσοστό για τον Σύριζα. Όμως, παρά την προφανή προσπάθεια γλειψίματος της νέας κυβέρνησης, αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς είναι το προαναφερθέν συμπέρασμα, αφού η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, ενώ η ψοφοδεξιά μας αφήνει σιγά – σιγά χρόνους.
Η δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi για λογαριασμό συστημικής ιστοσελίδας, επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και το συμπέρασμα της προηγούμενης. Αυτό μας δίνει να καταλάβουμε πως αυτή τη στιγμή που το πολιτικό πεδίο βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση που θα κλιμακωθεί με την υπογραφή του νέου μνημονίου από τον Σύριζα, οπότε και θα αρχίσει να ξεφουσκώνει το ποσοστό του, δίνοντας μεγάλη δυναμική στη Χρυσή Αυγή, ώστε να ξεπεράσει τη Νέα Δημοκρατία. Όταν συμβεί αυτό θα επέλθει και ο οριστικός θάνατος της ψοφοδεξιάς, η οποία θα ακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στην λήθη. 
ΥΓ. Και εκκρεμεί η δικαίωση των αδίκως πολιτικά διωκόμενων Συναγωνιστών. Μετά θα φουσκώσει ο χείμαρρος!