Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Υπ.Εξ του Ισραήλ: «Κόψτε το κεφάλι των Παλαιστινίων»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Αιώνιος Εβραίος, βγαλμένος μέσα από το μισάνθρωπο Ταλμούδ και την Παλαιά Διαθήκη.


Εκλογές γίνονται σήμερα στο Ισραήλ και η προεκλογική αφίσα «Θάνατος στους τρομοκράτες - Εμπρός Λίμπερμαν!» συμπυκνώνει την ουσία της «μοναδικής δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή», όπως με στόμφο μας ενημερώνουν οι διάφοροι φιλελεύθεροι.

Όποιος είναι μαζί μας θα πάρει τα πάντα. Για όποιον είναι εναντίον μας...
ένα μόνο πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάρουμε ένα τσεκούρι και να του κόψουμε το κεφάλι. Αλλιώς δεν θα επιβιώσουμε εδώ». Εννοείται ότι αυτή η ξεκάθαρη προτροπή προς εξολόθρευση, με σαφέστατη στοχοποίηση των Παλαιστινίων, δεν απασχόλησε στο ελάχιστο κανέναν υποκριτή των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» όπως ο περιβόητος Μουιζνιέκ.

Ακόμη και στην Χώρα μας η προκλητική αυτή δήλωση πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ, όσα δηλαδή ασχολήθηκαν σ΄αυτόν τον ελάχιστο βαθμό και δεν το έθαψαν εντελώς. Ελπίζουμε, πάντως έστω και τώρα, να δώσουν έμφαση στο θέμα  ο Δημήτρης Ψαρράς και η Άντα Ψαρρά και να αποστομώσουν όλους εκείνους τους... κακοπροαίρετους, που λένε ότι για το θέμα της ρατσιστικής πολιτικής του ισραηλινού κράτους απέναντι στους Παλαιστινίους τηρούν σιγή ιχθύος. Ας κάνουν ένα μικρό διάλλειμα στο να ασχολούνται συνεχώς με την δαιμονοποίηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ως το απόλυτο κακό, καθώς και στον χαρακτηρισμό των τρομοκρατών της άκρας αριστεράς ως «μωρά στο εδώλιο» (κοτζάμ μαντράχαλοι) και «νεαρός κρατούμενος» (ετών 36) και ας δείξουν την καταδίκη τους προς τον ρατσιστή Λίμπερμαν.

Γιώργος Μάστορας
Ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος Γίσραελ Μπεϊτένιου και σημερινός υπουργός εξωτερικών του Ισραήλ Αβιγκόρ Λίμπερμαν εκφράζει το περιεχόμενο αυτής  της «δημοκρατίας». Πριν από  ένα μήνα, ο Λίμπερμαν ζήτησε την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους Παλαιστίνιους, οι οποίοι καταδικάζονται για επιθέσεις. Τώρα, ξεδιπλώνει ακόμη περισσότερο το σκεπτικό του, λέγοντας δίχως τον παραμικρό δισταγμό τα εξής: «