Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το λαομίσητο ΓΑΠ..."Λεφτά Υπάρχουν"!

Γράφει ο Αινείας

Τελικά μάλλον η λέξη "τσίρκο" για το ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μικρή για να τον χαρακτηρίσει πλήρως, καθώς μέρα με τη μέρα φανερώνεται η γελοιότητά αλλά και η χωρίς ίχνος ντροπή αντιμετώπιση των Ελλήνων από τους κομισάριους της Κουμουνδούρου.


Η Ελλάδα το 2010 υπέφερε από τους διεθνείς τοκογλύφους και εισήλθε σε μια περίοδο εξαθλίωσης (πνευματική, βιολογική και οικονομική). Όλα ξεκίνησαν όμως από ένα σύνθημα που στάθηκε η αιτία να ξεγελαστεί ύπουλα και δόλια ο λαός και να ακολουθήσει έναν στυγνό προπαγανδιστή. Τον ΓΑΠ ή αλλιώς Jeffrey.

Το σύνθημα ήταν "Λεφτά Υπάρχουν" και έγινε η... προοπτική και η ελπίδα, που όμως θρυμματίστηκε λίαν συντόμως, μεταξύ των της μέγγενης ΔΝΤ και Ε.Ε..

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ ξεχνώντας το παραπάνω γεγονός και....
τις συνέπειές του, με περίσσιο θράσος το υιοθετεί με τεράστιο τίτλο στην κομματική του εφημερίδα.
"Λεφτά Υπάρχουν" λοιπόν και για τον ΣΥΡΙΖΑ, που προσδοκά ότι θα τα βρει μέσω της φορολογίας των πλουσίων.

Φυσικά και γνωρίζει το ροζ συνονθύλευμα της Αριστεράς ότι αν υπάρχουν λεφτά οι ίδιοι, όντας ικέτες της Μέρκελ και της Ε.Ε., δεν πρόκειται ποτέ να επιδιώξουν να τα "απαλλοτριώσουν"από την πλουτοκρατία καθώς είναι υποχείριά της. Πώς άλλωστε να εξηγηθεί ότι η "λίστα Λαγκάρντ" μένει ακόμη στο συρτάρι και δεν έχει αποπειραθεί κανείς να αγγίξει τους αναφερόμενους σε αυτή;!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της "Αυγής" έδειξε την ασέβειά του στον πολύπαθο λαό μας με αυτό τον τίτλο που επέλεξε σημειολογικά να έχει η κομματική εφημερίδα.
Και επειδή η σημειολογία είναι εξίσου δυνατή είμαι βέβαιος ότι μια άλλη "Αυγή" θα φέρει και τη "δύση" του τσίρκου της Κουμουνδούρου, και τότε πραγματικά το η φράση "Λεφτά Υπάρχουν" θα βρει το νόημά της.