Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Στο ίδιο έργο θεατές... Τουρκική πυραυλάκατος μεσουρανούσε επί τρίωρο σε ελληνικά χωρικά ύδατα!

Το παραμικρό δεν έχει μεταβληθεί στο Αιγαίο και εν γένει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με την αλλαγή της κυβέρνησης στην Ελλάδα, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του κυβερνητικού εταίρου του Τσίπρα και υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου.


Απτόητοι από λεονταρισμούς και δηλώσεις-φωτοβολίδες για εσωτερική κατανάλωση στις οποίες επιδίδονται στελέχη της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ, οι Τούρκοι συνεχίζουν να αλωνίζουν στο Αιγαίο όπως ακριβώς έπρατταν και κατά το χρονικό διάστημα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Η τουρκική πυραυλάκατος «TCG Poyraz» εισήλθε στις 08:55 σε ελληνικά χωρικά ύδατα, ανατολικά του Αγαθονησίου. Ο πλους του τουρκικού πολεμικού πλοίου εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και εξήλθε από αυτά στις 11:55.

Καθίσταται σαφές ότι η εθνική αξιοπρέπεια σε όλα τα επίπεδα, δεν κατακτιέται με ανέξοδες μεγαλόστομες διακηρύξεις. Η προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας απαιτούν πρωτίστως την αποφασιστικότητα της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας, αποφασιστικότητα την οποία αποδεικνύεται πως δεν διαθέτει η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου.

Η τελευταία, βαδίζει πιστά και απαρέγκλιτα στα χνάρια της εθνοκτόνου και καταστροφικής πολιτικής της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.