Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

3 ταλαίπωρες "υπερασπίστηκαν" το εμετικό γκράφιτι στο Πολυτεχνείο... Θλιβερό...

«Ανθρώπινη αλυσίδα»… τριών ατόμων που δεν συμβιβάζονται με την καλαισθησία του νεοκλασικού κτηρίου αλλά επιθυμούν να επιβάλλουν την δική τους άποψη σε όλους εμάς τους υπόλοιπους μέσω της άθλιας βρωμιάς. κατάφεραν να εμποδίσουν τον καθαρισμό στο Πολυτεχνείο.Η … αποτυχημένη συγκέντρωση έγινε μετά από…. «κάλεσμα» του Θεάτρου Εμπρός…

Κατά τη διάρκεια των σημερινών εργασιών καθαρισμού οι εργάτες αναγκάστηκαν να διακόψουν τη διαδικασία,... καθώς 3 άτομα πραγματοποίησαν… «συμβολική» διαμαρτυρία και συγκεντρώθηκαν για να σταματήσουν την αποκατάσταση της βρωμιάς.
Οι πολίτες συγκεντρώθηκαν ύστερα από κάλεσμα μέσω facebook από το αυτοδιαχειριζόμενο Θεάτρο Εμπρός, ώστε να αντιδράσει στην αφαίρεση του γκράφιτι.
Το Θέατρο Εμπρός στο κείμενό του υπογραμμίζει πως «η Τέχνη είναι κοινό όφελος και όχι φθορά» και προσθέτει πως: «καλεί σε δράση ενάντια στην καταστροφή ενός ακόμα “μνημείου” τέχνης, ενάντια στην “απομάκρυνση” του γκράφιτι στο Πολυτεχνείο και τη δίωξη των δημιουργών του. Ελάτε και φέρτε τη φαντασία σας και τα υλικά που την ντύνουν…».
Υ.Γ. Το ότι 3 ( ΤΡΕΙΣ !!!) άνθρωποι είναι σε θέση να μπλοκάρουν μια δημόσια ενέργεια και δεν τις απομακρύνει κανείς από εκεί, είναι περίτρανη απόδειξη πια πως η χώρα χρειάζεται FORMAT AND RESET…