Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Τα δάνεια του 1821 και η εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα

Ο ξεσηκωμός του Γένους το 1821 ήταν για την Ελευθερία ώστε να καταστεί η Ελλάς ένα ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ κράτος. Ασφαλώς και ο χαρακτήρας της Επανάστασης ήταν φυλετικός και όχι... ταξικός όπως θα ήθελαν τα ορφανά του Μαρξ.


Τότε οι Έλληνες αποφάσισαν να πολεμήσουν ΜΟΝΟΙ εναντίον μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας και οι ξένοι φρόντισαν να υποδουλώσουν την Ελλάδα με τα περίφημα «Δάνεια του Αγώνος» πριν καν ελευθερωθεί από τον τουρκικό ζυγό. Ένα «μνημόνιο» της εποχής με απλά λόγια, το οποίο αποπληρώσαμε την δεκαετία του... 1970.

Παρόλα αυτά, ο Ελληνισμός τότε, διατήρησε την Εθνική του Κυριαρχία, την οποία εκχωρήσαμε στους ξένους εν έτει 2010, την εποχή των...
«ταξικών αγώνων». Αυτό το γεγονός ενισχύει μάλιστα τον ισχυρισμό μας, πως ο Εθνικοαπελευθερωτικός Αγώνας των Ηρώων, δεν έχει ακόμα δικαιωθεί, καθώς η Ελλάς παραμένει σε καθεστώς Ξενοκρατίας.
 
Αύριο εορτάζουμε την επέτειο της Εθνικής Επανάστασης του 1821 και μοιραία στο μυαλό μας έρχεται η εξής απορία: Πως θα «τιμήσουν» την 25η Μαρτίου και Εκείνους που έχυσαν το Αίμα τους για την Ελλάδα, όλοι αυτοί που εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία;
 
ΝΙΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ