Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ 18-3-2015 «ΥΨΩΜΑ 731»



Κοσμοπλημμύρα στα Γραφεία της Τ.Ο, Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 18/3/2015. Πλήθος υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής προσήλθε από νωρίς για να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις ομιλίες των Συναγωνιστών. 


Ο γραμματέας της Τοπικής μαζί με την Υπεύθυνη για τον τομέα «Αλληλεγγύη στους Έλληνες» ενημέρωσε τα μέλη της τοπικής για την προσφορά της Τοπικής προς τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας.


Επίσης ενημέρωσε με λεπτομέρειες  σχετικά με την Μεγάλη ανοικτή συγκέντρωση ενάντια στην Λαθρομετανάστευση και τον Ρατσισμό εναντίων των Ελλήνων το επόμενο Σάββατο 21/3/2015 στα Γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών επί της οδού Δηλιγιάννη 50 στον Σταθμό Λαρίσης.
Στην συνέχεια ακολούθησε αναλυτική Ιστορική αναφορά με προβολή Βίντεο για τη Ηρωική αντίσταση του Ελληνικού στρατού στο «Ύψωμα 731» από τον συναγωνιστή Γιώργο Μπελεκούκια με αφορμή την Ιστορική επέτειο.


Σύντομος χαιρετισμός επακολούθησε από τον συναγωνιστή Μιχάλη Καρακώστα και ιδεολογική ομιλία σχετικά με τους στόχους της Χρυσής Αυγής για την απελευθέρωση των παράνομα εγκλείστων συναγωνιστών και κατ επέκταση της Πατρίδας μας από το σάπιο σύστημα των διεφθαρμένων και ξενόδουλων.

Η πολύ δυναμική συνέλευση έληξε με τον Εθνικό μας Ύμνο τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και με βροντερά συνθήματα: «Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές - Ζήτω το Έθνος - Ζήτω ο Αρχηγός».