Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο… ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Στα καμώματα του αμίμητου μπάρμπα-Γιώργη Καρατζαφέρη καταφεύγει η γελοιωδέστατη συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, μετά από μπόλικη… ελληνική μου λεβεντιά (που μας χορεύεις την ιτιά…) και αβέρτα «ανάσες αξιοπρέπειας», στις πλατείες και στις ρούγες της χώρας.
 
Όταν, λοιπόν, ρωτούσαν μετά το 2010 τον Καρατζαφέρη γιατί ψήφισε το Μνημόνιο, αυτός απαντούσε: «Δεν ψήφισα το Μνημόνιο, ψήφισα μόνο το άρθρο 1 για να πάρουμε τα λεφτά».
 
Βέβαια, ο πρόεδρας δεν έπεισε τον ελληνικό λαό, που τον… περιποιήθηκε καταλλήλως, αλλά τις καραγκιοζίστικες δικαιολογίες του τις επαναλαμβάνουν τώρα οι Τσιπροκαμμένοι!
 
Έτσι, σήμερα οι…
«όρθιοι», «ανυποχώρητοι», «εθνικά υπερήφανοι» κ.τ.λ., βάζοντας την ουρά στα σκέλια καταθέτουν αίτημα για 6μηνη παράταση της «δανειακής σύμβασης». Διότι, άλλο είναι λένε η δανειακή σύμβαση κι άλλο το Μνημόνιο!!! Λες και μπορεί να υπάρξει στον κόσμο δανειακή σύμβαση χωρίς όρους, δηλαδή χωρίς εφαρμογή Μνημονίου…
 
Τέλος πάντων, για να μη λέμε πολλά, όποιος είναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ, ας πάρει μερικές «ανάσες αξιοπρέπειας» κι ας τους πιστέψει!