Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Μητρόπουλος και Κατρούγκαλος αμφισβητούν τον Τσίπρα και το νέο Μνημόνιο...

Λίγες ώρες πέρασαν από την υπογραφή του νέου Μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ και του Alexis με τους δανειστές μας.
Οι όροι που επιφύλασσε η Τρόικα ήταν ίδιοι με αυτούς που είχαν και οι προκάτοχοι μασωνοδεξιοί, του Τσίπρα, κάτι που προκάλεσε τη μήνη των "συντρόφων" του που έμειναν με το όνειρο της "σοσιαλιστικής επανάστασης" και προσγειώθηκαν στην "καπιταλιστική πραγματικότητα".
Έτσι άρχισαν οι δηλώσεις αμφισβήτησης και αποστάσεων από τον Τσίπρα καθώς τα νέα μέτρα πλησιάζουν, οι υποσχέσεις θα μείνουν στο συρτάρι και η οργή του Ελληνικού λαού έχει ήδη φθάσει στο αποκορύφωμά της.

Ο Μητρόπουλος - Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής - μιλώντας στο MEGA είπε ότι η νέα συμφωνία, είναι ένα νέο Μνημόνιο που περιέχει απαράδεκτους αποικιοκρατικούς όρους και σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τη....
φράσητου για το "χρέος" και πώς το αντιλαμβάνεται και αποδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τη νέα συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ - Τρόϊκά, κατοχυρώνοντας ότι είμαστε προτεκτοράτο.


"το ζήτημα του χρέους, το ζήτημα της επίτευξης των πλεονασμάτων με δύο σκληρούς όρους, το ζήτημα της απαγόρευσης ακύρωσης των εφαρμοστικών νόμων του Μνημονίου κάθε είδους και κυρίως ο πολύ προσβλητικός όρος ότι τα 11 δισ. τα οποία ήταν στην πατρίδα μας ούτε καν λογιστικά δεν θα είναι στην πατρίδα μας"
Ολόκληρο το βίντεο ΕΔΩ

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κατρούγκαλος που προβλέποντας τα μελλούμενα αποστασιοποιήθηκε ήδη από τον Τσίπρα και δήλωσε έτοιμος για παραίτηση αν δεν εφαρμοστούν οι "κόκκινες γραμμές" των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ, έναντι των μέτρων του Μνημονίου..
 "Εγώ, προφανώς, δεν θα μείνω στη θέση μου όσο αυτά που θεωρώ "κόκκινες γραμμές" δεν γίνουν σεβαστά. Αλλά δεν είναι προσωπικό θέμα. Η Κυβέρνηση πρόκειται να σεβαστεί τις "κόκκινες γραμμές" της".

Υ.Γ.
 Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!