Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Εμπρός, πάντα εμπρός!

Ένας αγωνιστής Εθνικιστής σε καμία περίπτωση δεν ισούται μ' έναν δουλικό ανθρωπάκο του συστήματος.
Έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα: ΠΙΣΤΗ στο σκοπό, ΓΝΩΣΗ της ιστορικής νομοτέλειας. Οι αντίπαλοί μας έχουν ενστερνιστεί την αντίληψη ότι θα μας «τελειώσουν». Όταν αρχίσει ο πόλεμος οι νέοι Σπαρτιάτες θα φωνάξουν «τα βέλη σας δε μας φοβίζουν. Είμαστε ελάχιστοι και θα πολεμήσουμε στη σκιά τους».

Περιοδικό ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ιούνιος 1994

Το παρόν άρθρο αναφέρεται στην κυκλική ιστορική αντίληψη του Εθνικισμού και δύσκολα θα πιστέψει κανείς ότι δεν γράφτηκε πριν λίγες ώρες. 21 χρόνια μετά αποδεικνύει τη σταθερότητα των απόψεων και τη διαρκή τους αξία. Αυτό που με μια λέξη δηλαδή ονομάζουμε ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σε απόλυτη αντίθεση με τις κυβιστήσεις των Σανέλ και το ξεβράκωμα κάθε δήθεν αστικοπατριώτη, των οποίων ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός δεν είναι παρά η επιβεβαίωση του προσδιορισμού κάθε τους ενέργειας από αυτή την ίδια την πολιτική τους ανυπαρξία. Έταζαν τα πάντα προεκλογικά με μόνο στόχο την κατάληψη της εξουσίας. Εγκληματούν συνειδητά κατά του λαού γιατί και γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν τίποτε απ’ όσα υπόσχονται, αλλά και δεν ενδιαφέρονται να πράξουν το παραμικρό για την ανακούφιση των χειμαζόμενων Ελλήνων. 

Χρόνια τώρα προσπαθούν να «τελειώσουν» τους Εθνικιστές, υπακούοντας στις προσταγές των αφεντικών τους και σε ένα απροσδιόριστο αίσθημα αυτοσυντήρησης, όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να καταστεί η Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη και να φαντάζει ως η μόνη ικανή να δώσει λύση στα αδιέξοδα της χώρας.
Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα αδιέξοδά τους και τρέμουν το κλείσιμο του ιστορικού κύκλου. Ετοιμάζουν δίκες και ενδεχομένως καταδίκες αλλά κατά βάθος ξέρουν ότι το μόνο που μπορούν να πετύχουν είναι λίγος επιπλέον χρόνος. Η Νέμεσις των Ελλήνων πλησιάζει με γοργά βήματα και θα είναι αμείλικτη.

Ο Λαϊκός Σύνδεσμός, σε αντίθεση με τους κάθε είδους πολιτικάντηδες, και μπορεί και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα στο λαμπρό μέλλον που της αξίζει, γιατί σκοπός του δεν είναι η εξουσία αλλά το μεγαλείο και η δόξα των Ελλήνων.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Καρανικόλας Χρήστος - Τ.Ο. Θεσσαλονίκης