Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Γ. ΓΑΛΕΟΣ:«Οικονομική πολιτική και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής» Τ.Ο.ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ




Παρά την σφοδρή κακοκαιρία και την άσχημη κατάσταση των δρόμων, πλήθος μελών κι υποστηρικτών του κινήματος παρευρέθησαν την Τετάρτη 11/2/2015 στα γραφεία της Τ.Ο.Βορείων Προαστίων.  
Μετά την οργανωτική ενημέρωση από τον Γραμματέα της Τοπικής, πραγματοποιήθηκε, από τον Συναγωνιστή - Βουλευτή Αργολίδας Γαλέο Γεώργιο, ομιλία με θέμα Οικονομική πολιτική και οι θέσεις της Χρυσής Αυγής.

Ο Βουλευτής Αργολίδας εξειδικευμένος στα Οικονομικά θέματα, συνομίλησε με τον κόσμο και με όσο το δυνατόν ποιο απλό τρόπο ανέλυσε για ποιους λόγους η Πατρίδα μας καταστράφηκε οικονομικά από τις έως τώρα Κυβερνήσεις. 

Με άκρως τεκμηριωμένο λόγο και επιχειρήματα παρουσίασε τις θέσεις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία και πως το κίνημά μας ως Εθνική δύναμη ευθύνης και διακυβέρνησης  είναι η μόνη λύση με σοβαρές προτάσεις για διεξοδική και πραγματική ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα της Εθνικής μας οικονομίας.


Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και της ύμνο της Χρυσής Αυγής καθώς επίσης και την ομόφωνη  παραδοχή ότι μετά την πρόσφατη εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής, τίποτα δεν τελείωσε, αντιθέτως τώρα όλα αρχίζουν και όλοι ενωμένοι θα δώσουμε ακόμα σκληρότερους αγώνες μέχρι την τελική δικαίωση των άδικα φυλακισμένων Συναγωνιστών και την απελευθέρωση της Πατρίδας μας.