Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Ο εβραίος Αμερικάνος Υπουργός Εξωτερικών στηρίζει Τσίπρα και νέο Μνημόνιο... Εύγε "επαναστάστες"

Γράφει ο Αινείας

Στη συνομιλία τους διαφάνηκε καθαρά ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Κυβέρνηση Τσίπρα και θέλουν άμεσα να εφαρμοστεί ένα νέο Μνημόνιο ώστε να προωθηθούν οι περαιτέρω μεταρρυθμίσεις
(μετάφραση: Νέα οικονομικά δεινά για τους Έλληνες) στην Ελληνική κοινωνία και οικονομία με συνεργασία της "αριστερής Κυβέρνησης" με τους εταίρους των Βρυξελλών.

Η απάντηση του Τσίπρα σε όλα αυτά προφανώς θα ήταν "Shalom" και ....
"Yes Sir"..

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ που πιστοποιεί τα παραπάνω:

«Σήμερα (χθες), ο υπουργός Τζέικομπ Λιου συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο υπουργός Λιου είπε ότι προσβλέπει στη συνεργασία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση, καθώς αυτή προχωρά να σχηματίσει ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, σε συνεργασία με την Ευρώπη και τους διεθνείς οργανισμούς. Ο υπουργός Λιου κάλεσε όλα τα μέρη να αφήσουν κατά μέρος τη ρητορική και να επικεντρωθούν στην επίτευξη μιας ρεαλιστικής πορείας προς τα εμπρός. Ο υπουργός Λιου εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ελλάδα και οι εταίροι της έχουν εισέλθει σε τεχνικές συζητήσεις και σημείωσε ότι η συνεδρίαση του Eurogroup της Δευτέρας σηματοδοτεί μια σημαντική ευκαιρία για την επίτευξη συγκεκριμένης προόδου»
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε προ ολίγων ωρών ο φανατικός εβραίος - Σιωνιστής Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Jacob Lew, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.