Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Ο Γιώργος Πετρόχειλος απαντά στη λασπολάγνα μόρφωση

Επιστολή στην εφημερίδα "Εμπρός"

Κάποιο βράδυ του Φεβρουαρίου είδα στην εκπομπή του δημοσιογράφου Παπαδόπουλου στο kontra channel, κάτι που μ’ έκανε ν’ ανατριχιάσω!
Ήταν καλεσμένος ο καθηγητής κος Γιανναράς, ο οποίος, όπως πάντα σχεδόν απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου με τρόπο περισπούδαστο και με φράσεις φιλοσοφημένες, δανεισμένες από τους μέγιστους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, Πλάτωνα - Αριστοτέλη - Σωκράτη - Θουκυδίδη και άλλους επιφανείς. Όσο έβαζε στο στόμα του αυτές τις φράσεις ήταν μια χαρά.

Μόλις όμως στο τέλος της εκπομπής απαντώντας στην ελεεινή και προβοκατόρικη ερώτηση του αντιαισθητικού (σε μένα) δημοσιογράφου εναντίον της Χρυσής Αυγής περί ναζισμού, φασισμού, χιτλερικών συμβόλων (τις συνηθισμένες αηδίες των εγκάθετων δηλαδή) και διερωτώμενου πώς η Χρυσή Αυγή πήρε τέτοια ποσοστά και έγινε τρίτο κόμμα ο (εξαίρετος) κος Γιανναράς. Ακούστε φίλοι και φίλες Εθνικιστές και Εθνικίστριες, ΕΣΕΙΣ που λατρεύετε την Ελλάδα περισσότερο κι από τη ζωή σας, τι απάντησε: «Η Χρυσή Αυγή και κυρίως ο κόσμος που την ψήφισε, είναι άνθρωποι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!

Μπράβο σας μορφωμένε κ. Γιανναρά! Μπράβο σας καθηγητά. «Kατωτάτης υποστάθμης» μισό εκατομμύριο λαού (και άλλες εκατοντάδες χιλιάδες που ΕΡΧΟΝΤΑΙ) μεροκαματιάρηδες, άνθρωποι του μόχθου, άλλοι γιατροί, δικηγόροι, στρατιωτικοί, καθηγητές όπως εσείς, μαθητές, νέοι και νέες, απ’ όλα τα επαγγέλματα και απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας, είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, γιατί αγαπάνε τη χώρα τους, το ΕΘΝΟΣ τους και θέλουν να το ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ, και να το ΣΩΣΟΥΝ. Μάθετε, λοιπόν, πολυπράγμονα Γιανναρά, εκεί στην «Ανώτατη στάθμη» που (νομίζετε ότι) ευρίσκεστε, κάτι που μου έλεγαν οι συγχωρεμένοι γονείς μου και ο παππούς μου, που μαζί με τον πατέρα μου χύσανε το αίμα τους για την Ελλάδα μας. Κάτι που σας το μεταφέρω και σας το χαρίζω. Εγώ, ένας απλός μεροκαματιάρης άνθρωπος του θεάτρου.

Η ΜΟΡΦΩΣΗ κύριε καθηγητά είναι ΕΥΛΟΓΙΑ. Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ, όμως, είναι ΚΑΤΑΡΑ!!! Αν αυτοί που λατρεύουν το ΕΘΝΟΣ και την ιστορία του, και είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για την πατρίδα τους είναι ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ, τότε οι ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, οι χαρτογιακάδες και οι κάθε λογής «λόγιοι» που σ’ όλες τις μάχες του ΕΘΝΟΥΣ λουφάρανε κρυμμένοι και μετά ερχόντουσαν στα πολιτικά πράγματα για να εκμεταλλευτούν το αίμα και τον ιδρώτα των «αμόρφωτων» ηρώων που χάρις αυτών υπάρχει σήμερα το ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Συνεχίστε, λοιπόν, κ, Γιανναρά να μιλάτε μόνο δια στόματος και λόγων των Αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Εκεί τα πάτε μια χαρά. Θερμή παράκληση, όμως, μην ξαναμιλήσετε δια στόματος και πνεύματος δικού σας, τουλάχιστον όσον αφορά το λαό της Χρυσής Αυγής, τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ και ΑΓΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, δηλαδή, γιατί μόνο ΘΛΙΨΗ και ΟΡΓΗ για το άτομό σας προκαλείτε. Είναι αμαρτία τώρα, σ’ αυτήν την ηλικία, να χαλάτε τόσο πολύ την εικόνα σας.

Είθε το πνεύμα των Αρχαίων να σας συντροφεύει μέχρι το τέλος. Όχι όμως το δικό σας. Τουλάχιστον αυτό που ξεδιπλώσατε για την ποιότητα του λαού των Ελλήνων Εθνικιστών. ΚΡΙΜΑ. Μια συγνώμη από μέρους σας, θα ήταν καλοδεχούμενη. Γιατί εμείς δεν είμαστε ούτε κακοί, ούτε υπανάπτυκτοι. Αλλά είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Δεν φοβόμαστε τίποτα και δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα σε ό, τι έχει να κάνει με την ύπαρξη του ΕΘΝΟΥΣ μας και του λαού μας.

Γιώργος Πετρόχειλος, ηθοποιός
Τελειόφοιτος Εθνικού Θεάτρου
Μέλος «εγκληματικής οργάνωσης» της ΚΑΤΩΤΑΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ!!!