Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ: Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Άρθρο κατά των εξαγγελθέντων μέτρων της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για τη λαθρομετανάστευση, έγραψε στο σαμαρικό antinews ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Το άρθρο έχει τον τίτλο «Πανούσης: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε» και προβλέπει ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, λόγω της αποθράσυνσης των λαθρομεταναστών. Ιδού:

«Αλλού είναι το πρόβλημα, το οποίο από ότι φαίνεται θα το πολλαπλασιάσει εφιαλτικά ο αναπληρωτής Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., ο Γιάννης Πανούσης, μαχόμενος την ανελέητη πραγματικότητα με ιδεοληψίες κι υλοποιώντας διάφορα καψοκαλύβικα που θα βάλουν μπουρλότο... στον πολύπαθο εθνικό και κοινωνικό ιστό και θα αυγατίσουν τον ρατσισμό και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής…

Κι αν γίνει κατ’ ευχήν το θαύμα και ο ΣΥΡΙΖΑ φέρει μπουμ στην οικονομία, ανθίσουν όλα σαν κήπος την Άνοιξη, έχει καλώς κι εύγε Αλέξη. Αν όμως, χτύπα ξύλο, πέσουμε σε τοίχο κι όλα χειροτερέψουν δραματικά με μεγαλύτερη φτώχεια, ύφεση κι ανεργία, τότε το μίγμα της κοινωνικής κρίσης με τις στρατιές των λαθραίων στους δρόμους, είναι το τέλειο λίπασμα μιας μικρής Βαϊμάρης για να γιγαντωθεί ο εγχώριος γκροτέσκος εθνικοσοσιαλισμός. Όταν ευρωπαϊκές βιομηχανικές χώρες, κραταιές, δεν μπόρεσαν να αφομοιώσουν μάζες μουσουλμάνων, θα το κάνει η χώρα που εισάγει ακόμη και τα καλαμάκια για τα σουβλάκια; Τότε τι θα πει, ο κ. υπουργός, όταν θα γίνει ο κηπουρός της ΧΑ;».

(ΥΓ): Είναι αυτό που έλεγαν και οι αρχαίοι μας πρόγονοι: «ουδέν κακόν, αμιγές καλού»!