Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Ούτε σκυφτοί, ούτε άλαλοι

«Όπου φόβος για τη χύτρα, ούλοι σγόμποι κι άλαλοι».

To ζακυνθινό γνωμικό περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση πολλών Ελλήνων. Η πλειοψηφία η οποία καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα, δεν αποτελείται από ιδεολόγους με ένα καλό ή κακό όραμα, καλό ή κακό σχέδιο για την Ελλάδα.
  Την αποτελεί από τη μια, μια ομάδα ιδιοτελών μικρών και μεσαίων απατεώνων που χρηματοδοτήθηκαν από τους κομματικούς μηχανισμούς της Μεταπολίτευσης, κι από την άλλη η σιωπηλή μάζα των ράθυμων που βολεύονται με την γκρίνια και εγκαταλείπονται στην γνώμη «αυτών που ξέρουν», δηλαδή των κομματικών απατεώνων.

Μπορεί να παραπονιούνται για όσα ζουν, μα είναι «χλιαροί». Προτιμούν την σιωπή, την αποχή και την ιδιωτεία, την ευκολία του κατήφορου, που, μαζί με την λογική του κέρδους με την μικρότερη προσπάθεια, με την οποία ανατράφηκαν από την κλεπτοκρατική κομματοκρατία έκαναν την Πατρίδα μας από πρωταγωνιστή, ουραγό και επαίτη των τρωκτικών των τραπεζών και των χρηματιστηρίων.

Μα ο κατήφορος των Σαμαρά-Βενιζέλου δεν σταματάει με το ξόανο του Τσίπρα, δεν σταματάει με τους πρόθυμους να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και με οποιουσδήποτε αρκεί να τους ξεπλύνει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η μαφιόζικη ασυλία που αίρεται μόνο για τους αθώους της Χρυσής Αυγής.

Τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές το καθεστώς Σαμαρά και οι παρακρατικοί του επιχειρούσαν να «δημιουργήσουν κλίμα» με συνεργούς το υπουργείο ΠροΠο και τα ΜΜΕ. Είναι η ίδια τακτική που ακολουθήθηκε και με την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής το 2013.

Τις δήθεν αποκαλύψεις τους τις περιφρονούμε. Αυτοί που προτρέπουν τους Χρυσαυγίτες να πάνε στα κομματικά μαντριά για να μην… κινδυνεύουν ώστε να παίζουν αυτοί μπάλα στο δικό τους στημένο παιχνίδι. Αυτοί που έδωσαν υποσχέσεις και εντολές εξόντωσης. Αυτοί που δεν θεωρούν ανθρώπους πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες, επειδή τόλμησαν να βγάλουν τις παρωπίδες που τους φόρεσαν επί δεκαετίες. Αυτοί που δεν βρήκαν μια κουβέντα συμπαράστασης για τους δολοφονημένους συναγωνιστές της 1-11-13, αυτοί οι απατεώνες και οι γκάγκστερ της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια, πρέπει να πεταχτούν στα σκουπίδια της Ιστορίας, και στην αιώνια περιφρόνηση και χλεύη όπως ο Εφιάλτης.

Όσοι σκύβουν την πλάτη στον Σαμαρά που ξεπούλησε με τους «σοσιαλιστές» και «ακροδεξιούς» συνεταίρους του την Πατρίδα μας, είναι αυτοί που έχουν να χάσουν όχι την παροιμιώδη «κουτάλα» , μα την χύτρα ολόκληρη της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας. Όσοι συναινούν από φόβο και ανασφάλεια δεν έχουν παρά να κοιτάξουν τους απροσκύνητους αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, ειδάλλως να περιμένουν τον πλήρη εξευτελισμό τους και την εξαθλίωσή τους.

Αυτή δεν είναι όμως η στάση ζωής που αρμόζει στους Έλληνες.

Γνωρίζουμε πλέον όλοι ότι στο Σύστημα Σαμαρά και οι προστάτες του ετοιμάζουν ψυχολογικό πόλεμο, προβοκάτσιες και τηλεοπτικά σώου για να αποπροσανατολίσουν, να τρομοκρατήσουν, να παρασύρουν την κοινή γνώμη. Ας είμαστε έτοιμοι. Ας είμαστε νηφάλιοι και σε εγρήγορση.
Στις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές αποδείξαμε πως όσο μας χτυπούν τόσο πιο δυνατοί γινόμαστε, σαν το ατσάλι.

Ο ελληνικός λαός έχει μόνο να κερδίσει με την Χρυσή Αυγή. Να κερδίσει το ίδιο του το Μέλλον. Να κερδίσει τη γη και τις βιομηχανίες του, τις δουλειές του και το ψωμί του, την περηφάνια και την ανεξαρτησία του. Αντίθετα, έχει μόνο να χάσει από αυτούς που έκλεισαν χιλιάδες βιοτεχνίες, επιχειρήσεις και καταστήματα, που γιγάντωσαν την ανεργία, που εξευτέλισαν τον Στρατό, που έκαναν τους Έλληνες να σκέπτονται το πιο απλό και φυσικό της Ζωής, να δημιουργήσουν οικογένειες και να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν έχουμε κανένα λόγο να περπατούμε σκυφτοί και σιωπηλοί. Καμία χύτρα δεν περιμένουμε να μας θρέψει με τις κλεψιές και τις απατεωνιές των μαγείρων της.

Όσοι εργαζόμαστε από παιδιά, όσοι σπουδάσαμε δουλεύοντας, χωρίς τεμπελιά, χωρίς να προσκυνήσουμε τους απατεώνες του κλεπτοκρατικού τόξου, που προτιμήσαμε την Ελευθερία και τον Αγώνα από την νέκρωση των τεσσάρων τοίχων  και την αμπελοφιλοσοφία των σαλονιών, είμαστε εμείς που μπορούμε και θα πάμε την Πατρίδα μας στο δρόμο της Ελευθερίας, εκεί όπου μας την παρέδωσαν οι Ήρωες του 1821.

Δύσκολο;

Δύσκολο αν ήταν και γι’ αυτούς!

Αφήστε λοιπόν, Έλληνες, τις χύτρες των τοκογλύφων και των μπολσεβίκων. Φέρτε ο καθένας τα δώρα και τα χαρίσματά του στο τραπέζι της μεγάλης οικογένειας των Ελλήνων.

Πιστέψτε-Ψηφίστε Χρυσή Αυγή για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Εθνική Ελευθερία. Ζήτω η Νίκη!

ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΠΠΑ