Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Mister Tsipras προς διεθνείς τοκογλύφους: Βοηθήστε με γιατί θα’ ρθουν οι Χρυσαυγίτες - Θα σεβαστώ τις μνημονιακές υποχρεώσεις της χώρας!

Γράφει ο Αντίοχος

Βαρυσήμαντο άρθρο στη ναυαρχίδα του παγκόσμιου κατεστημένου, τους ξακουστούς Financial Times, έγραψε ο mister Tsipras, δίνοντας σαφώς το μήνυμα της υποταγής του στους διεθνείς αφέντες και τα συμφέροντά τους.


Έτσι, αρχικά εμφανίζει το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ ως το ανάχωμα του κατεστημένου στους εθνικιστές και ζητάει να του πετάξουν κανένα… κοκαλάκι, για να μην έρθουν μετά απ’ αυτόν οι «ακροδεξιοί»: «Πρέπει να βάλουμε τέλος στην λιτότητα για να μην την αφήσουμε να σκοτώσει την δημοκρατία. Αν δεν αλλάξουν την Ευρώπη οι προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις, θα την αλλάξουν η Μαρίν Λεπέν και οι ακροδεξιοί της σύμμαχοι».

Εν συνεχεία, δίνει όρκο συμβιβασμού στους παγκόσμιους αφέντες:

«Μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα σεβαστεί τις υποχρεώσεις της Ελλάδας, ως μέλους της ευρωζώνης, όσον αφορά την διατήρηση ενός ισοσκελισμένου προϋπολογισμού και θα τηρήσει τους ποσοτικούς στόχους. Είναι καθήκον μας να διαπραγματευτούμε με ανοιχτό και ειλικρινή τρόπο, ως ίσοι απέναντι στους Ευρωπαίους εταίρους μας. Η επίδειξη δύναμης από την κάθε πλευρά δεν έχει κανένα νόημα».

Και στο τέλος, πετάει και μια παραπλανητική αποκήρυξη της λιτότητας, για όσους αφελείς
ψηφοφόρους του τύχει να διαβάσουν το άρθρο: «Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μια παρανόηση: ο ισοσκελισμός του προϋπολογισμού δεν απαιτεί αυτόματα και λιτότητα».
Συμπέρασμα: Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς! Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Εθνικισμός