Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας που επιθυμεί την κατάργηση των παρελάσεων και τον φόρο στους Ιεράρχες και τους παπάδες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα ζήσουμε στιγμές μοναδικές εφ' εξής που θα κρίνουν το μέλλον του Έθνους μας και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το ΠΑΡΩΝ στον Αγώνα Αντίστασης στη λαίλαπα των ανθελλήνων μαρξιστοκομμουνιστών.


Μαύρες ημέρες ανθελληνισμού αναμένεται να ζήσει ο ευαίσθητος τομέας της παιδείας επί διακυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ, με την σύμπραξη και σιωπηρή ανοχή των δήθεν «δεξιών» Καμμένων. Ήδη η ανακήρυξη του υπουργικού συμβουλίου προδιαθέτει εξόχως αρνητικά το καθένα, αφού αναπληρωτής υπουργός παιδείας ορίστηκε αναπληρωτής υπουργός παιδείας και αν συνεχίσει τα έργα, τις ημέρες και τις σκέψεις του επί του πεδίου, έχουμε να ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.
 
Θυμίζουμε ενδεικτικά μερικές από τις ειδήσεις που τον αφορούν προσωπικώς όσο και τον τομέα που ανέλαβε:

Ο βουλευτής του Σύριζα, Τάσος Κουράκης δήλωσε πώς.....
όταν τον κόμμα του γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τις παρελάσεις. Πιο αναλυτικά, ο Συριζαίος Κουράκης ο οποίος είναι και υπεύθυνος τομεάρχης Παιδείας του Σύριζα, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha υποστήριξε πως το κόμμα του όταν έρθει στην εξουσία θα καταργήσει τις παρελάσεις. Θα τις καταργήσουμε, είπε χωρίς δεύτερη σκέψη ο εκ Θεσσαλονίκης βουλευτής του Σύριζα και δεν έμεινε χωρίς πρόταση. Την κατέθεσε! «Θα τις αντικαταστήσουμε με happenings», είπε. Μάταια τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι, τι θα είναι αυτά τα happenings. Δεν θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο φέρων μακριά κόμη, βουλευτής. Μας άφησε όμως να φανταζόμαστε...

Ο γνωστός αριστερός καθηγητής για την ικανότητά του να απελευθερώνει κρατουμένους, δήλωσε στο συνέδριο "Εκκλησία και Αριστερά" πως το κράτος πρέπει να απαλλαγεί από την υποχρέωση να καταβάλει τους μισθούς των ιερέων. Για να καλύπτεται η μισθοδοσία του κλήρου θα πρέπει να επιβληθεί φόρος υπέρ της Εκκλησίας μόνον στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν χριστιανοί Ορθόδοξοι!