Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Πειράχτηκε ο «Ελεύθερος Ρύπος» με το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - Εμείς επιμένουμε: ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!

Ολόκληρο αφιέρωμα είχε η φυλλάδα «Ελεύθερος Τύπος» στο πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος ήταν φυσικά η δημιουργία λάσπης και η προσπάθεια σπίλωσης του προγράμματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Το πρίσμα μέσω του οποίου παρουσιάζονται οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι η απόπειρα συσχετισμού με δικτατορικά καθεστώτα.

Ιδού πως παρουσιάζει η εφημερίδα τα τέσσερα σημεία του προγράμματος της Χρυσής Αυγής στα οποία εστίασε:

«1. Αγροτική ανασυγκρότηση στα πρότυπα της Χούντας
Το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής προτείνει την διαγραφή των χρεών των Ελλήνων αγροτών, όπως είχε συμβεί και στην περίοδο της δικτατορίας και έδωσε, όπως ισχυρίζεται το κείμενο, ώθηση στην αγροτική οικονομία. Στη συνέχεια, προτείνουν τη σύσταση ταμείου που θα επιδοτεί την αγροτική παραγωγή, το οποίο θα χρηματοδοτείται από την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων.

2. «Μακρονήσια» και καταναγκαστικά έργα για του μετανάστες
Αναφέρονται σε «λαθρομετανάστες εισβολείς που αποτελούν ασύντακτο στρατό, που αποσυνθέτει την κοινωνική δομή και αλλοτριώνει την εθνική ταυτότητα» και προτείνουν μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων. «Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις, που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα». Ακόμη, προτείνουν να εκτίουν τις ποινές τους σε χώρους κράτησης, όπου θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

3. Πολιτική ηγεσία από τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε στρατό και αστυνομία
«Πλήρης απεξάρτηση των μόνιμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τα κόμματα και κατάργηση του συνδικαλισμού. Ο υπουργός και οι υφυπουργοί Άμυνας θα προέρχονται υποχρεωτικά από το Στράτευμα (...) Επανίδρυση του υπουργείου Δημοσίας Τάξης, με υπουργό που θα προέρχεται υποχρεωτικά από τις τάξεις των μάχιμων αξιωματικών. Απόσυρση των γραφιάδων και κομματαρχών από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ».

4. Υποχρεωτική θητεία και για τις γυναίκες
Αμέσως μετά την ενηλικίωσή τους και το τέλος του σχολείου οι γυναίκες θα πρέπει να πηγαίνουν στο στρατό, ενώ προτείνουν και αύξηση του χρόνου στράτευσης. Συγκεκριμένα σημειώνεται: «Στράτευση ανδρών και γυναικών (με εξαίρεση τις μητέρες) στα 18 έτη για 14 μήνες. Οι γυναίκες σε μη μάχιμες θέσεις στα αστικά κέντρα και όλοι οι άνδρες σε μάχιμες μονάδες της παραμεθορίου».»

Με βάση το σκεπτικό της φυλλάδας, εφόσον το απριλιανό καθεστώς έκανε διαγραφή των αγροτικών χρεών, άρα γενικώς η διαγραφή αγροτικών χρεών είναι κάτι εκ των προτέρων κακό και άξιο στιγματισμού. Οπότε ας πάνε στην αγροτιά οι πολιτευτές της ΝΔ να κάνουν προεκλογικό αγώνα με σύνθημα «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ». Ήδη τους πετάνε τομάτες οι παραγωγοί μετά το εμπάργκο στην Ρωσία, που τους κατέστρεψε. Μετά θα βλέπουμε σε όλη την επαρχία σκηνές «απείρου κάλλους». Όσον δε αφορά τα "Μακρονήσια" ας πάνε να καταγγείλουν τους πάτρωνές τους, τους αμερικανοσιωνιστές, για τις απαράδεκτες συνθήκες κράτησης στο Γκουαντάναμο. Εμείς κάνουμε λόγο για ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, όχι για ες αεί κράτησή τους. 

Αντιπαρερχόμαστε άνευ άλλου σχολίου την λάσπη και ας έρθουμε στο αίτιο του συγκεκριμένου άρθρου από την εν λόγω εφημερίδα, που δεν είναι άλλο από το «ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ».

Να θυμίσουμε ένα κομμάτι από την ιστορία του «Ελεύθερου Τύπου», για να αντιληφθούμε τους λόγους που η συγκεκριμένη εφημερίδα πρωταγωνιστεί στην λασπολογία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου:

«Η εφημερίδα έκλεισε τον Ιούνιο του 2009  και τον Σεπτέμβριο ανακοινώνεται η νέα ιδιοκτησία. Ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδος έκτοτε είναι ο κ. Αλέξης Σκαναβής και ο Δημήτρης Μπενέκος. Εν τέλει ο Μπενέκος κατέληξε στον «Επενδυτή» και έκτοτε αποκλειστικός εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» είναι ο Σκαναβής.

Ο εν λόγω έχει διατελέσει Οικονομικός Διευθυντής με αυξημένες αρμοδιότητες του Mega Channel μέχρι το 1996, οπότε και μετακινήθηκε στον τον Όμιλο Μπόμπολα. Αργότερα εργάστηκε ως εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ Α.Ε. και δεξί χέρι της οικογένειας Μπόμπολα. Επιπροσθέτως όλων των παραπάνω το όνομα του εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» και «δεξιού χεριού της οικογένειας Μπόμπολα» περιλαμβάνεται στην Λίστα Λαγκάρντ και είναι προφανώς ένα από τα ονόματα που δεν έχει ελεγχθεί «με εντολή Σαμαρά»

Εμείς, πάντως, παρά την λάσπη, τη συκοφαντία, τις διώξεις, τις φυλακίσεις και όλη την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, επιμένουμε:

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!