Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Ο ερχομός της Νίκης

Ελάχιστες μέρες μας χωρίζουν πλέον από τη σημαντικότερη ίσως εκλογική αναμέτρηση των 40 τελευταίων ετών στην Ελλάδα. Τα γνωστά και μη εξαιρετέα  από-κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου έχουν εξαπολύσει όλα τους τα όπλα προσπαθώντας να εμποδίσουν πάση θυσία το ομολογουμένως αναπόφευκτο:
τη τρίτη θέση που θα λάβει πανηγυρικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τη νύχτα της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Αποκλεισμός ολοκληρωτικός και προκλητικός από τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποδεικνύει περίτρανα το φόβο που κυριαρχεί σε ολόκληρο το (κατάπτυστο) συστημικό κατεστημένο για τη πιθανότητα διερευνητικής εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στο Εθνικιστικό κίνημα.

Ενώ τα γραφεία της Χρυσής Αυγής ανά τη χώρα σφύζουν καθημερινά από ενθουσιώδη εθνικιστικό παλμό και αποφασισμένους-ες Συναγωνιστές-ριες, οι θλιβεροί υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων αρέσκονται σε ακατάσχετα δήθεν-πολιτικά λογύδρια σε μισοάδειες αίθουσες και σε έμμισθους ακροατές. 

 Η Χρυσή Αυγή δεν υποχώρησε σπιθαμή σε όσα πρεσβεύει με το πέρασμα των χρόνων. Δε καταβλήθηκε από τους τόνους λάσπης, ούτε από τις παράνομες διώξεις και φυλακίσεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών-βουλευτών μας ούτε ακόμη από την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας το Νοέμβριο του 2013. Αντίθετα ατσαλώθηκε στην ακλόνητη θέση  και σιδερένια θέληση της να σπάσει δια παντός τα δεσμά υποταγής που σφίγγουν σα μέγγενη τον περήφανο αυτόν ελληνικό λαό.

Εκεί λοιπόν που όλοι οι σημερινοί βολεμένοι πολιτικάντηδες θα λύγιζαν υπό το βάρος της διαρκούς και βρώμικης επίθεσης του κυβερνώντος κρατικού και παρακρατικού μηχανισμού, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στέκει ενωμένο ως μία γροθιά, αμετακίνητο στις Ιδέες του, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα και ενδυναμωμένο όσο ποτέ. Το μονοπάτι μας, το μονοπάτι του γνήσιου Εθνικισμού είναι ανηφορικό και δύσβατο. Και περνά μέσα από αυτή την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής. Εκεί ακριβώς που τα κύματα του ανηλεούς ψεύδους και των ανήθικων τακτικών τους θα συντριβούν στον Ελληνικό βράχο της Χρυσής Αυγής.

Ο θρίαμβος μας ας είναι το κύκνειο άσμα τους
Δε θα λυγίσουμε, θα Νικήσουμε!

Χρήστος Νάστος