Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η πρώτη πολιτική απόφαση του Κομμουνιστή Τσίπρα και του "πατριώτη" Καμμένου είναι η κατάργηση του θρησκευτικού όρκου... !

Γράφει ο Αινείας

Εδώ και λίγες ώρες έχουμε επίσημη Κυβέρνηση στον τόπο μας.


Ο κομμουνιστής, όπως το υπενθυμίζουν συνεχώς τα ΜΜΕ, Τσίπρας θα κυβερνήσει μαζί με τον "πατριώτη" Καμμένο στην πρώτη Κυβέρνηση "αντιμνημονιακών" τη χώρα μετά το 2009.

Πριν από λίγο μας ήρθαν και τα μαντάτα για την πρώτη πολιτική κίνηση της νέας Κυβέρνησης των κομμουνιστών - Καμμένου...
Ο Τσίπρας θα μεταβεί στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και θα του ζητήσει να μην ευλογήσει τη νέα Κυβέρνηση, καθώς ο όρκος που θα δοθεί θα είναι πολιτικός και όχι θρηκευτικός.

Πολύ καλά ακούσατε Έλληνες.
Η πρώτη πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης είναι η....κατάργηση του θρησκευτικού όρκου!!!

Και μάλιστα γίνεται με....
την πλήρη ανοχή του "πατριώτη" Καμμένου.... που έβαλε τις "κόκκινες γραμμές".
Φανταστείτε τι "κόκκινες γραμμές" έχει βάλει για την....απόδοση της ιθαγένειας, της "Μακεδονίας" και των "αντιρατσιστικών νόμων" αν ελαφρά την καρδία απεμπολεί τον θρησκευτικό όρκο της Κυβέρνησης που συμμετέχει...

Είστε ευτυχισμένοι άραγε τώρα "πατριώτες" και "δεξιοί" που ψηφίσατε Καμμένο;!
Χαμογελάτε.... που ψηφίσατε έναν άνθρωπο που το πρώτο που ήθελε να μάθει είναι πιο υπουργείο θα πάρει;!

Αφιερώνω για το τέλος 2 σημαντικά γεγονότα προς αξιολόγηση.

1ον: "Παιδιά μου, πρέπει να φυλάξετε τήν Πίστη σας και να την στερεώσετε, διότι όταν επιάσαμε τα άρματα, είπαμε πρώτα υπέρ Πίστεως κι έπειτα υπέρ Πατρίδος"

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

2ον:  Ιδιόχειρη σημείωση του Λένιν, επί του πρώτου νομοσχεδίου (συντάκτης του ο εβραίος κομισάριος Ντιξμανστάϊν) που κατετέθη από την κυβέρνηση των μπολσεβίκων αμέσως μετά την επικράτησή της και αφορούσε –τι άλλο;- την «καταπολέμηση του αντισημιτισμού»: «Το Συμβούλιο των επιτετραμμένων του λαού, να διατάξει όλα τα Σοβιέτ να θέσουν σε κίνηση όλα τα κατάλληλα μέτρα για να εκριζώσουν την αντιεβραϊκή κίνηση. Διώκτες των εβραίων κι όσοι κάνουν αντιεβραϊκή προπαγάνδα να τίθενται εκτός νόμου». 

Αυτός είναι ο Κομμουνισμός που έχει και την προβιά του....πατριωτισμού Έλληνες