Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Ο ελληνικός λαός μίλησε: Άμεση απελευθέρωση του Αρχηγού και παύση των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής!

Μια ακόμη εκλογική μάχη κερδήθηκε, κόντρα σε Κασσάνδρες που έβγαζαν φήμες "ότι τελειώσαμε".
Δείξαμε πως έχουμε ριζώσει στην συνείδηση του λαού. Τίποτε δεν τέλειωσε απόψε και κανείς δεν μπορεί να πει πως μπορεί από αύριο να επαναπαυθεί. Το ραντεβού μας με την ιστορία, έχει κλειστεί. Και η Ιστορία δεν μπορεί να περιμένει.


Η κούραση όλων των συναγωνιστών, το ξενύχτι τους, η αγωνία τους, ο αγώνας τους εν μέσω αποκλεισμών και διώξεων θα περάσει τις επόμενες ημέρες. Η ενέργειά τους όμως θα κάνει την γη να γυρίζει σωστά! Είμαι υπερήφανος που σήμερα ο Ελληνικός λαός, με την τρίτη θέση που έταξε και εντέλει απέδωσε στην Χρυσή Αυγή, έριξε χαστούκι στα μούτρα σε όλους εκείνους που σκαρφίστηκαν την ελεεινή σκευωρία.

Λυπάμαι πραγματικά και ντρέπομαι σαν πολίτης της χώρας μας, για τους παράνομα και αντισυνταγματικά έγκλειστους Χρυσαυγίτες, τον Αρχηγό και όλους τους Βουλευτές, που υπομένουν ακόμη και σήμερα τον εγκλεισμό τους παρά την ηθική και νομική δικαίωσή τους!

Γιατί δεν ξέρω νομικά, αλλά η εντολή του λαού θα πρέπει - ή θα έπρεπε - να υπερισχύει του όποιου νόμου και εντολής, οποιουδήποτε δικαστικού υπαλληλίσκου, οποιουδήποτε υπουργού! Ο δρόμος άνοιξε. Η Νίκη μας προσμένει...

Θ.Τ.