Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς πάτο η ξεφτίλα της ΝΔ: Θα συνεργαστούμε με όλο το «συνταγματικό» τόξο λέει ο “Μπάμπης” Αθανασίου

Μετά τις πομπώδεις, προεκλογικές ψευδοπατριωτικές κορώνες της ηγεσίας της ΝΔ, οι οποίες συμπυκνώνονται στη φράση «ψηφίστε ΝΔ για μην έρθουν οι κομμουνιστές», οι μάσκες πέφτουν και αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο η φαιδρή εξαπάτηση του εκλογικού σώματος από τους πολιτικάντηδες της Συγγρού!


Σε συνέντευξή του, ο άνθρωπος που καταβαράθρωσε με τις ραδιουργίες του τον νομικό πολιτισμό της χώρας Χ. Αθανασίου, παραδέχτηκε ανοιχτά και δίχως περιθώριο αμφιβολιών πως μετεκλογικά η ΝΔ είναι διαθέσιμη προς συνεργασία με όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου.

Οι δηλώσεις Αθανασίου είναι λίαν αποκαλυπτικές και αντιδιαμετρικά αντίθετες από τα πατριδοκάπηλα πυροτεχνήματα των σαλτιμπάγκων της μασονοδεξιάς, οι οποίοι υψώνουν τάχα τους αντικομμουνιστικούς τόνους προκειμένου να αποτρέψουν την εκλογική συντριβή. Ο «τσεκουράτος» Βορίδης επί παραδείγματι, δήλωσε πως «δεν πρόκειται να παραδώσουμε την εξουσία στην Αριστερά ότι κι αν χρειαστεί να κάνουμε»!

Πρόκειται σαφώς για ένα χαρακτηριστικό δείγμα απόπειρας εξαπάτησης του εκλογικού σώματος, μιας και εκείνοι που διατείνονται μεγαλοφώνως πως δεν θα δώσουν την εξουσία στην Αριστερά είναι οι ίδιοι που συνεργάστηκαν με την Αριστερά κατά της Χρυσής Αυγής και πρόκειται να το πράξουν και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, υπό το φόβο ξανά της Χρυσής Αυγής!

Ούτε μισή ψήφος στη ΝΔ! Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος!