Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ντόρα: "Φυσικά και θα συγκυβερνήσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ" - Αυτούς θα ψηφίσες "δεξιέ";!

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από τις εκλογές του 2012, η Χρυσή Αυγή είχε προειδοποιήσει τους ψηφοφόρους, ότι ψηφίζοντας την ΝΔ παίρνουν μαζί… δώρο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Και αμέσως μετά τις εκλογές, δικαιώθηκε!


Τώρα, εν έτει 2015, ποιο είναι το… δώρο που θα πάρει όποιος ψηφίσει το καταρρέων κόμμα της ψοφοδεξιάς; Τη «λογική της συνεννόησης» με τον ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί –αν παραστεί ανάγκη- να οδηγήσει μέχρι και σε «μεγάλη συγκυβέρνηση» με τον ΣΥΡΙΖΑ!
 
Ποιος τα λέει αυτά; Η Ντόρα, σε συνέντευξή της στη φυλλάδα των Ιών!
 
«Στην περίπτωση που βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ποια θα πρέπει να είναι η στάση της Ν.Δ.;», ρωτά ο δημοσιογράφος. «Εάν οι πολίτες αποφασίσουν να δώσουν εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν πρόκειται να.....
ακολουθήσουμε τη λογική της στείρας άρνησης του κ. Τσίπρα. Θα στηλιτεύουμε ό,τι πιστεύουμε ότι θέτει σε κίνδυνο την πορεία της χώρας και τις θυσίες 5 ετών των πολιτών. Ταυτόχρονα όμως, στο πλαίσιο της συνεννόησης και της συναίνεσης, θα λειτουργήσουμε με γνώμονα το συμφέρον της Ελλάδας. Η συνεννόηση ήταν απαραίτητη και χθες και θα είναι απαραίτητη και αύριο και εμείς σε αυτήν τη λογική θα κινηθούμε», του απαντά η Ντόρα.
 
«Θα γίνει μεγάλη συγκυβέρνηση;», ξαναρωτά ο δημοσιογράφος. «Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις θέσεις που εκφράζει σήμερα, είναι δύσκολο, διότι έχουμε δομικές διαφορές». Άρα, μόλις ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση και θ’ αλλάξει «τις θέσεις που εκφράζει σήμερα», «ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα», που λέει κι ο λαός μας!

Όποιος, λοιπόν, ψηφίσει ΝΔ με την ελπίδα δυναμικής αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ, καλύτερα να το ξεχάσει. Γιατί η νουδούλα έχει… κακούς σκοπούς!
 
(ΥΓ): Τι ΝΔ, τι ΣΥΡΙΖΑ! Χρυσή Αυγή, η εθνική αντιπολίτευση!
 
Εθνικισμός